“10-år siden jeg var målløs av mat! Men idag klarte dere det!!”
Anmeldelse av Oxe Burger

Oxe Burger
Vurdert som nr. 1 av 111 Restauranter i Haugesund
Anmeldt 3. august 2022 via mobile enheter

Burger 10/10

Helt fortreffelig sted!! Vanvittig god mat og leverer opp til alle forventninger.
Dette er en restaurant som mange restauranter burde følge med på for dette var toppen innen for BURGER JOINTS!

Burgeren er saftig og perfekt stekt, baconet er sånn bacon skal være på en burger. Tykt og deilig er det jeg kaller burger bacon!

Supert tekstur på burgeren, ellers perfekt blanding av fett og kjøtt. Antar en 22-25% 🤤 etter boka.

8/10

Lokalet er et rolig og hipt lokale. Et industri preg over det. Med masse flater. Får følelsen av nabolags burgersjappe i Oslo, veldig urbant.

Service 7/10

Det eneste som trekker ned er litt på servicen, med en litt lite våken servitør. Men vanvittig hyggelig når man først får øyekontakt 🤟👍

Tusen takk for et fantastisk måltid! Det har vært sikkert 10 år siden jeg har gått ut av en restaurant og vært målløs! Men fy søren det klarte dere idag!!
Og med det tusen takk!!

Ill be back!!!

Dato for besøk: august 2022
Takk, foodcriticNO

2024 av 141 anmeldelser

Anmeldt 29. juli 2022 via mobile enheter

Fantastisk smakfull burger og tilbehør, og hyggelig service. Lokalproduserte råvarer og god kokkekunst. Tommel opp! Kan anbefales på det sterkeste.

Dato for besøk: juni 2022
Takk, Thomas E
Anmeldt 29. juli 2022 via mobile enheter

Flott opplevelse hos oxe burger, Haugesund.
God service, god mat, snille ansatte, god pris i forhold til porsjon og god kvalitet på maten. Det var også lite ventetid på maten.
Eneste som var litt negativt var at det var litt støy fra kjøkkenet når de lagte mat.
Utenom det var det en hyggelig opplevelse.

Dato for besøk: juli 2022
Takk, 393eivindh
Anmeldt 24. juli 2022 via mobile enheter

Dette var en positiv overraskelse! Så ikke for meg at jeg kom til å finne en av de beste burgerne jeg noen gang har prøvd i Haugesund. Kjøttet var kanskje det beste jeg har smakt, smakene i burgeren var godt balansert og passet godt og søtpotetfriesene var eksemplarisk! Dette overgår kjente kvalitetsburgerkjeder som døgnvill og kverneriet med god margin.

I tillegg tok personalet jobben sin veldig seriøst, og servicen var upåklagelig. Meget fornøyd (og jeg har spist mye burger)!

Dato for besøk: juli 2022
Takk, 217sebastianj
Anmeldt 21. juni 2022

Juicy burger og nydelige søtpotetfries! Bra atmosfære. Kommer gjerne igjen! Haugesunds beste burger!

Dato for besøk: juni 2022
1  Takk, MagnusH862

Reisende som så på Oxe Burger, så også på

Haugesund, Rogaland

Har du vært i Oxe Burger? Del dine erfaringer!