Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Den beste thaimaten!”
Anmeldelse av Banthai Thaimat

Banthai Thaimat
Vurdert som nr. 24 av 62 Restauranter i Haugesund
Restaurantdetaljer
Anmeldt 19. september 2021 via mobile enheter

Bestilte forskjellige retter til 40-årsdag, fikk det levert på døren. Alle rettene smakte fantastisk! Beste thaimaten vi har smakt. Anbefales!

Dato for besøk: september 2021
Takk, beediersl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (9)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

26 av 9 anmeldelser

Anmeldt 25. februar 2020

Damen som kjører kassen har null opplæring, forstår lite av hva jeg sier, og kan ikke bruke terminalen. Etter 3 forsøk er maten betalt, før den når bordet mitt roper hun ut slik at alle tydelig hører «du har ikke betalt maten din» allerede før jeg begynner å spise har jeg bare lyst å spy, men heldigvis fikk jeg demonstrert uttaket på nettbanken min med navn på stedet og pålydende. Hun ga seg raskt, men ingen unnskyldning og matlysten er vekk.

Dato for besøk: februar 2020
Takk, Kjellmatzow
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. august 2019 via mobile enheter

God mat med friske ingredienser. Smaker godt og er rimelig priset. Koselig betjening.
Anbefaler take-away, det er ikke så koselig å sitte i restauranten.

Dato for besøk: april 2019
Takk, Skaar180
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. mars 2019 via mobile enheter

Skikkelig bra green curry, utrolig hyggelig betjening og bra priser. Kan sitte der hvis man vil det, selv om det er take away.

Dato for besøk: mars 2019
Takk, TorDivel81
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. oktober 2018 via mobile enheter

Besøkte stedet etter å ha lest et par gode anmeldelser her.
Vi opplevde også mattilbudet som svært godt. Her fikk vi servert fantastisk god thaimat.

Sørgelig at stedet tydelig har satset på Take-away. De få sitteplassene er på kjipe bord/stoler. De få bordene står tett. Så dette er ikke stedet for forretningslunsj eller å lufte kjæresten.

Velger å gi karakter «svært godt» på bakgrunn av mat og servicenivå for «take-away-kiosk»

Dato for besøk: oktober 2018
2  Takk, Tengs
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Banthai Thaimat, så også på

 

Har du vært i Banthai Thaimat? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.