Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Julebord med jobb”
Anmeldelse av Brasserie Brakstad

Brasserie Brakstad
Vurdert som nr. 5 av 62 Restauranter i Haugesund
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Beskrivelse: Brasserie er på fransk folkemunne en avslappet og folkelig resturant, hvor du kan spise en rett, og gjerne tre. Hos oss har vi fokus på det gode og enkle måltidet, med den herlige atmosfæren du skal få på et brasserie. Vår meny er sesongbasert, og råvarene vi bruker er alltid de beste.
Anmeldt 2. desember 2018 via mobile enheter

Ble plassert i fellesområdet foran kjøkkenet. Er dette egnet for julebord? Servicen var ok, men for travel. Det hadde også vært knall med mer personale som var bedre i engelsk. Eller norsk. Julematen var fra buffet. Lunken mat. Ok pinnekjøtt, slapp og seig ribbe. Ok tilbehør ellers. Dessert - riskrem med rød saus. Wow! Spenstig (sarkasme). Alt i alt ok minus. Men ikke mer enn det. Anbefaler ikke jobb å arrangere her igjen.

Dato for besøk: november 2018
Takk, ankolas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (301)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

3842 av 301 anmeldelser

Anmeldt 1. desember 2018

Hyggelig personale. Maten: ribbe med sprø svor, lett temperert måltid av laber kvalitet, forsvarer på ingen måte prisen.

Dato for besøk: desember 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, ThorIvarT1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. november 2018

Lamme skanken var hardstekt på den ene siden og den siden var uspiselig, entrecote var greit stekt med god smak, men bare noen brekkbønner slengt oppå og kun med pommes frites og en liten skål bearnaise ved siden gir ikke godt inntrykk når prisen er i toppsjiktet, og når kjøkken kun har 4-5 hovedretter å forholde seg til forventer man at dette er i toppklasse. Upersonlig service og ikke som forventet. Oppsummert en skuffende opplevelse.

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Dagfinn N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. oktober 2018

Onsdagskveld, på kobbreise med to kolleger. Greit mottat ved inngangen og valgta blant flere ledige bord. Noe begrenset meny med 2 fiskretter, og 4 kjøttretter. Mitt valg var dagens meny, innbakt kveite og sjokokade fondant. Smakte utmerket. Fisken hadde ikke vært frosset og hadde vart akkurat passe lenge i varmen og var perfekt, servert liggende på gronnsksaned og små manfdelpoteter. Utmerket tilbredt. Godt vinutvalg, og jeg endte med en av de to sancerrene. Sjokoladefondanten med vaniljeiskule. Hyggelig

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, 272gunnarh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. august 2018

Brasserie Brakstad ligger fint til nede ved Smedasundet, men har en begrenset meny der man kanskje får litt lite mat, til en for høy pris.

Vi testet flere retter, både kveite, entrecote og thaikylling. Kveite-retten var litt kjedelig, og manglet noe som piffet opp smaken. De andre rettene var bedre, men med unntak av thaikyllingen så var det litt lite mat. Med tanke på den nokså høye prisen, er det litt synd at man er nødt til å kjøpe en dessert for å bli mett.

Så midt på treet.

Dato for besøk: august 2018
1  Takk, norwegiantravellerof
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Brasserie Brakstad, så også på

 
Haugesund, Rogaland
Haugesund, Rogaland
 

Har du vært i Brasserie Brakstad? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din