Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Vi ble vist til et bord i et hjørne”
Anmeldelse av Brasserie Brakstad

Brasserie Brakstad
Vurdert som nr. 6 av 62 Restauranter i Haugesund
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Beskrivelse: Brasserie er på fransk folkemunne en avslappet og folkelig resturant, hvor du kan spise en rett, og gjerne tre. Hos oss har vi fokus på det gode og enkle måltidet, med den herlige atmosfæren du skal få på et brasserie. Vår meny er sesongbasert, og råvarene vi bruker er alltid de beste.
Anmeldt 3. oktober 2020 via mobile enheter

Vi ble vist til et bord i et hjørne, og etter 20 minutter uten hverken spørsmål om mat eller drikke, valgte vi å gå. Utrolig dårlig service, og ikke noe å forvente på en hvilken som helst restaurant.

Dato for besøk: oktober 2020
Takk, PiaJJ
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (310)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1721 av 310 anmeldelser

Anmeldt 20. september 2020

Mannen min spiste dagens menu, fiskesuppe, indrefilet av okse og karamell is og jeg bakt torsk. Alt var helt fantastisk!!

Dato for besøk: september 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Lotte K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. september 2020 via mobile enheter

Bedre bakt torsk har jeg ikke spist. Den og tilbehøret var fantastisk. Kona spiste lam som også var veldig bra!
Servicen var upåklagelig, hyggelig og profesjonell.

Dato for besøk: august 2020
Takk, Molthe
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

God service, kjekke servitører og digg mat! Absolutt en plass for alle! Veldig god red curry kylling!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 2606rikkes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Vi prøvde både lunsj og middag hos Brasserie Brakstad når vi var i Haugesund. Strålende fornøyd og anbefaler alle å ta turen hit. Nydelig mat og hyggelig personal. Vi kommer tilbake.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Y1024BWannem
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Brasserie Brakstad, så også på

 
Haugesund, Rogaland
Haugesund, Rogaland
 

Har du vært i Brasserie Brakstad? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din