ExoticTravelTom
Nedre Eiker, Norge
Anmeldelse av Scandic Haugesund
4,0 av 5 boblerAnmeldt 7. sep. 2020
Dato for oppholdet: august 2020
Romtips: Rom mot havnen og høyt oppe, har best utsikt
4,0 av 5 boblerRenslighet
Kim Kjosnes, General ManagerScandic Haugesund, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 9. sep. 2020
Takk for besøket og ikke minst for den veldig fine tilbakemeldingen!
Det er godt å lese at den harde jobben som mine kollegaer legger ned blir satt pris på, spesielt nå som vi både skal være godt vertskap, men også være flinke og trygge med tanke på smittevern.
Jeg håper vi får gleden av å ønske velkommen tilbake om ikke lenge!

Kim Kjosnes, general manager
    Ved stranden
    Leilighet
    • Lol.travel
    0.3 km fra Scandic Haugesund
    Lite gjestehus med egen hage
      2.0 km fra Scandic Haugesund
      Se flere hoteller i Haugesund
      Anmeldt 8. februar 2020 via mobile enheter

Vi var superfornøyd med service, frokosten var og helt fantastisk. Fine og moderne rom. Det eneste vi savnet var «minibar» da det er greit med ett kjøleskap på rommet. God dusj og fint bad. Vi kommer til og bruke dette hotellet neste gang vi skal til haugalandet. Sentral beliggenhet å billig og parkere bil rett ved hotellet.

Dato for oppholdet: februar 2020
      1  Takk, 205familien_
      Guide02977196196, Manager på Scandic Haugesund, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. februar 2020

Thank you for great feedback.
      So happy to hear you enjoyed your stay in Haugesund.
      Welcome Back!

Team Scandic Haugesund

Anmeldt 28. november 2019

Klassisk litt eldre Scandic hotell, med ikke alt for store rom, men mer enn store nok. Maten er bra, men det beste er nok personellet, alltid et smil, alltid gjør de det de kan for du som gjest skal være fornøyd.

Dato for oppholdet: november 2019
      Takk, Seileren
      Guide02977196196, Manager på Scandic Haugesund, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. desember 2019

Takk for veldig hyggelig tilbakemelding. Det er dette vi jobber for hver dag så gledelig at du følte det sånn. Velkommen tilbake!

Anmeldt 24. september 2019

Vi brukte bonuspoeng og fikk et fint rom.Sentralt hotell, hyggelig personale, roligt og stillt, god frukost, savner filterkaffe. Veldig gode senger. Savner ett lite kjøleskap på rommet og gode stoler for 2 på et dobbeltrom. Kommer gjerne igjen.

Dato for oppholdet: september 2019
      Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
      Takk, kpmeling
      Guide02977196196, Manager på Scandic Haugesund, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. september 2019

Takk for fin tilbakemelding. Neste gang så husk at du får filterkaffe i resepsjonen ;)

MVH Janne Aksdal
      Hotel Manager

Anmeldt 17. september 2019 via mobile enheter

Fint rom fikk jeg. Rent og fint. Hyggelig betjening, følte de ville gi meg et godt opphold, det klarte de. Det ligger bøker i baren, som andre gjester har lagt igjen. Veldig bra med gjenbruk. P-plasser er alltid en utfordring i byer.

Dato for oppholdet: september 2019
      Takk, edvartf2015
      Guide02977196196, Manager på Scandic Haugesund, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. september 2019

Takk for fin tilbakemelding Edvart:)
      Når det gjelder parkering så er det en garasje under bygget som svært sjelden er full.
      MVH Janne Aksdal
      Hotel Manager

Anmeldt 17. august 2019 via mobile enheter

Helt greit hotell midt i Haugesund ,hadde et lite rom med utsikt til andre bygninger og kunne se rett inn i stuen til folk.
      Helt grei seng ,vannkoker på rommet
      Dårlig renhold ,masse hår på badet
      Helt gjennomsnittlig frokost ,midt på treet

Dato for oppholdet: august 2019
      2  Takk, Cirkeline74
      Kim K, General Manager på Scandic Haugesund, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. august 2019

Takk for din tilbakemelding. Beklager at renholdet ikke har vært topp slik det skal være!

Kim Kjosnes, General Manager