Vi bodde på hotellet fra fredag til søndag. Det ble booket to superior rom med king-size-seng.
-For det første, vi fikk IKKE en king size seng! Svare fra hotellet er»vi vi har egne mål for sengene»så for dere som trenger en king size seng, det er ikke det du får i denne kjeden.
-det reklameres i teksten på dette hotellet at det skal være familie vennlig. Det er ikke kjøleskap på alle rom! Og ei heller safe.
Jeg bruker medisin som må oppbevares kjølig, jeg tok dette opp med resepsjonen. Svaret jeg fikk var at»du kan få lov å legge medisinen i kjøleskapet i resepsjonen»
Dette er for dårlig. Jeg påpeker også dette for barnefamilier som har behov for å oppbevare mat eller melk på rommet!!! Jeg fikk ikke tilbud om å bytte rom og de kunne ikke sette et kjøleskap opp på rommet mitt
-dusjen. Det er ikke håndholdt dusj på badet, hvordan det tenkes at du skal få skyldt bort såpe fra hele kroppen, vet ikke jeg. Ikke en god løsning, samt at det heller ikke er noe tilgang på badematte.
Det som var bra, bar at sengen var god og at frokosten var bra.
Jeg forstår på mine venner som bor i Haugesund at det ikke er et eneste hotell i Haugesund for tiden som har en»god»standar.
Vi kommer ikke tilbake her