Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Expedia.com
Booking.com
Hotels.com
Orbitz.com
Travelocity
eDreams
Se alle 11 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (18)
Filtrer anmeldelser
18 resultater
Vurdering fra reisende
1
6
7
2
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
1
6
7
2
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 18 anmeldelser
Anmeldt 8. juli 2019 via mobile enheter

Helt grei og billig overnatting. Jeg bestilte et lite rom med eget bad og fikk nettopp det, et veldig lite rom med eget bad. Utover seng var det en stolt og et bord på rommet - veldig enkelt. Var et fellesområde med sofaer, sittegrupper og TV, også her frokost ble servert. Litt for god lytt mellom romene og gangen, dette i kombinasjon med store tunge dører ble litt mye bråk.

Dato for oppholdet: juni 2019
Reisetype: Reiste alene
Takk, mariusmeisterplassa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. april 2017 via mobile enheter

Bodde her halvannen uke i april. Veldig hyggelig personal og fantastisk god frokost, som var inkludert i prisen. Hjertevarm plass med kort vei til nærbutikk, trening, badeanlegg og sentrum. Gode bussforbindelser (busstopp rett utenfor) gjestgiveriet.
Det ligger også nydelig turterreng rett i nærheten.
Anbefales

Dato for oppholdet: april 2017
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, Monica S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. november 2016 via mobile enheter

Hvis du kjøper kona bil da glemt du 4 sek t 100 km /h... den plass er veldig kjekt og veldig bra for dei som vil spare penger !! Rommet er ryddig og damen på resepsjon veldig hjelpsom og utrolig snill ( 10x mer snill en 90% nordmenn som kjører tesla , jobber på offshore og tror selv at dei er Guder . Hjertelig anbefales både for turist eller hvis du vil overnatta pga tidlig fly fra Karmøy !!!

Dato for oppholdet: april 2016
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, rafalp1985
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. juli 2014

Gjestgiveriet ligger greit til i forhold til sentrum, har god parkering og ok pris. Dette var det positive. Det som gjør at vi ikke vil anbefale dette stedet til andre er bl.a. dårlig lydisolering på rommene, mye slamring med tunge bråkete dører, veldig bråkete gjester som ikke ble iretttesatt av noen fordi det var ingen der. Både resepsjonen og tv-stuen var stengt da vi kom fra byen klokken 22.00, dvs ikke noe felles oppholdsrom med mulighet for å kjøpe noe godt å drikke. Frokost 06.30-08.30, som er altfor tidlig og kort når en er på ferie. I tillegg var frokostbetjeningen lite hyggelig og uinteressert.

Dato for oppholdet: juli 2014
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
2  Takk, GroJohannessen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. mai 2014

I hadde en fin overnatting hvor vi også kunne ta med hunden vår og fikk også plass til hengeren utenfor. Ikke så store rom men det var reint og plass nok til oss inkludert hunden. Frokosten var god norsk mat. Men de hadde ingen middagsservering.

Dato for oppholdet: mai 2014
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, AnneMarieS602
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser