JosteinHo
1.3 km fra Skeisvang Gjestgiveri
9.4 km fra Skeisvang Gjestgiveri
Se flere hoteller i Haugesund
Anmeldt 30. oktober 2023

STAY AWAY!!! Papirtynne vegger, støy natten gjennom. I resepsjonen etter midnatt traff jeg plutselig sjefen sjøl og en 6-8 andre personer, skravla gikk i ett. Og på felles WC var en stakkars kattunge sperra inne, klorte og skrek og holdt alle andre i første etg våkne.

Noen bruker gangene som oppholdssted og skravler og holder folk våkne, det er helt håpløst! Hvem driver motell på denne måten? Jeg skal ALDRI hit igjen!!

Standarden på rommet er også elendig, dette er terningkast 1 på alle punkter

Dato for oppholdet: oktober 2023
Takk, Trond T
Anmeldt 18. juli 2022

Vi er en familie på 4, meg, min kjære Frode, hans sønn på 16 og hunden vår Maja og vi har budd her siden hjemmet vårt brant 18.mai.
Her blei me tatt veldig godt imot og innlosjert i en leilighet i kjeller etasjen med 2 soverom, bad og stue/kjøkken i ett.
Leiligheten er utstyrt med alt en trenger (hvis du skulle savne noe fikser personalet det for deg).

Dato for oppholdet: mai 2022
Takk, 267beatej
Anmeldt 12. juni 2022 via mobile enheter

Bodde her en natt på jobbreise da alle byens hotel var fullbooket.

Rommet var rent, og det var det viktigste for meg.
Hyggelig betjening.

Ikke hotellstandard, men helt ok for en natts søvn. Ganske lytt, men det var lite aktivitet etter kl 23 så det løste seg av seg selv.

Gardinen på rommets takvindu var delvis avrevet/ødelagt. Tv dekoderen virket ikke, og wifien lugget masse da jeg prøvde å strømme tv på mobilen. Måtte over på mobilnett.

Enkel men helt ok frokost.

Dato for oppholdet: juni 2022
Takk, Eirik Andreasse... B
Anmeldt 10. juli 2021

Beliggenhet langt oppi gikk, står at det er mot sjøen, det sto at vi fikk kjøleskap og vannkoker på rommet, det fant vi ikke på rommet. Det var skittent rom m gamle snusposer fra tidligere gjester. Mottak i resepsjonen, en sur type som ble forstyrra under middagen sin. Tvn var ustabil, signaler datt ut hele tiden.

Romtips: Styr unna dette hotellet
Dato for oppholdet: juli 2021
1  Takk, Benteosa
Anmeldt 8. juli 2019 via mobile enheter

Helt grei og billig overnatting. Jeg bestilte et lite rom med eget bad og fikk nettopp det, et veldig lite rom med eget bad. Utover seng var det en stolt og et bord på rommet - veldig enkelt. Var et fellesområde med sofaer, sittegrupper og TV, også her frokost ble servert. Litt for god lytt mellom romene og gangen, dette i kombinasjon med store tunge dører ble litt mye bråk.

Dato for oppholdet: juni 2019
Takk, mariusmeisterplassa