Blir aldri skuffet av Naustet! Alltid god mat og servicen er også kjempebra! Koselig og maritim atmosfære.
Aj, aj, Naustet besøkt i en søt førjulstid med gode venner. Her har man kompetanse og serviceinnstilling i orden. Og godt øl til raus togangers servering av lutefisk bringer smil og glede inn i selskapet. Så da ble et særdeles godt grunnlag lagt for aftenens senere program: konsert med Black Debbath. Her skal vi tilbake neste år!
Maten var som alltid god. Vi spiste dagens treretters med modifikasjon. Forretten var ankommet restauranten, men ikke gravet ennå. Burde kanskje ikke stå på menyen da, men alternativet var bra for det.
Lokalet er alltid litt kaldt, men atmosferen av det gamle sjøhuset er bra ellers.
Var en stor vennegjeng på middag. Det meste var problematisk utenom selve maten... Dårlig service og ikke noe særlig drikkeutvalg. Var blant annet ikke mulig å få annet en fatøl (og juleøl..i juni). Vi fikk imidlertid tilbud om å selv gå ut av lokalet til baren i nærheten og kjøpe drikke. Ellers var det mye rot i serveringen med bestillinger og forrett/hovedrett.
Ut over det var faktisk maten god. Prisene står imidlertid overhodet ikke til helhetsopplevelsen, da alt ennet var labert.
God atmosfære, tok litt tid å få bestille drikke og mat, måtte gå å hente servitør, tok enda lenger å få mat måtte purre. Maten var grei, men tror det var barne porsjoner, og delvis kald.
Ikke helt bra .