“Vorspiel før show på Maritim”
Anmeldelse av Café René

Café René
Vurdert som nr. 3 av 3 Kaffe og te i Haugesund
Kjøkken: Fransk
Anmeldt 2. desember 2018 via mobile enheter

Vi skulle på julebord med jobb og flere ønsket seg litt kos før show på Maritim. Ølkartet på Rene er det beste i byen, så valget var klart. Prismessig så er det heelt ok. Litt dyrt, men sånn er det med spesialøl. Vi fikk det vi kom for: spennende drikke i trivelige omgivelser.

Takk, ankolas

Anmeldt 30. oktober 2018 via mobile enheter

Hyggelig café i Haugesund, på Maritime hotell. Bestilte brød av surdeig med kylling og bacon. Var velsmakende og godt, stor porsjon med frisk salat,tomat og velsmakende dressing på. Hyggelig og serviceinnstilt personale. Anbefales.

1  Takk, 483jenst
Anmeldt 8. juli 2018

Jeg bodde på Scandic og tenkte jeg ville sitte ute med noe enkelt å spise og ei utepils, Jeg kunne ikke se at det var noen betjening ute, og i disken inne befant det seg bare en person med 6-7 kunder i kø for å bestille. jeg med flere dro til neste sted hvor det var mulig å få seg ei utepils og noe å bite i

Dato for besøk: juni 2018
2  Takk, Frode L
Anmeldt 13. mai 2018 via mobile enheter

Fiskesuppa lukta helt for ille, uspiselig. Hold dere unna! Forøvrig nedslitt, mørkt og uryddig. Og slapp service.

Dato for besøk: mai 2018
1  Takk, Fredrik J
Anmeldt 18. mars 2018 via mobile enheter

Var lenge siden forgje gang besøkte Café René, men etter at ryktet gjekk om fokuset på øl hadde tatt seg opp, så valgte eg å ta turen når Nøgne Ø hadde TTO.
Veldig bra utvalg av flaskeøl og nokre tappelinjer foruten om dei fem øla frå Nøgne Ø.
Vi prøvde hamburger der som var god. Fekk ein positiv overraskelse før hamburgeren, med gratis prøvesmaking av noe ny fingermat som var meget bra!
Håper både det kan bli rotasjon på fata dei har og fortsetter å ha fokus på øl, så blir nok det jevnt og trutt tur nedom her.
Haugesund trenger ein ølstad som ikkje bare har fokus på øl men som også er oppdatert på kva som skjer og da at ein gjerne har god rotasjon på tappelingene.

Dato for besøk: mars 2018
Takk, Svein Åge B

Reisende som så på Café René, så også på

Haugesund, Rogaland
Haugesund, Rogaland

Har du vært i Café René? Del dine erfaringer!