Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Stort utvalg av øl, men ingen kunnskap”
Anmeldelse av Café René

Café René
Bestill bord
2
lør. 24.7.
20:00
Vurdert som nr. 3 av 3 Kaffe og te i Haugesund
Kjøkken: Fransk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 21. juli 2020

Cafe Rene ligger flott og sentralt rett ved havnen i Haugesund. Stor utetelt med tak og utsikt, samt storskjerm.
Interøret er hyggelig og lokalet fremstår som rent og trivelig. Vi bodde på hotellet 2 netter og var innom cafe Rene ved flere anledninger. De har et veldig godt utvalg av flaskeøl, men de unge menneskene bak baren visste ikke engang forskjell på lyst og mørkt øl. I tillegg fant de ikke noen av flaskene på menyen, så vi måtte hjelpe dem å finne frem. Veldig synd, når cafeen har det største øl utvalget i byen, at de ansatte ikke har peiling eller interesse for øl. Ellers grei mat og ok service.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, 497heller
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (64)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

26 av 64 anmeldelser

Anmeldt 25. juni 2020 via mobile enheter

Var å spiste Biff med landbrød fredag 12.juni. Kjøttet var nydelig mørt og varmt, godt brød og tilbehør. Rask servering tross alt mye folk. God stemning, satt ute. Det morsomme denne kvelden var da jeg spurte etter en hvitvin m litt tropisk frukt/grønt eple i smaken....om de hadde en savingon Blance. Hu bak disken skjønte ikke helt, men foreslo at jeg kunne helle litt eplejuice i ...

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, 1kristinr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juni 2020

Jeg satt ute og spiste med utsikt mot det vakre sundet. Betjeningen virket noe sur. Jeg bestilte fiskesuppe, samt en cappucino. Fiskesuppen var helt grei, men ikke noe mer. Cappucinoen var dog en skuffelse; jeg hadde smakt en bedre cappucino et annet sted i byen tidligere på dagen. Ved et nabobord satt det noen og røykte tobakk, slik at jeg var omgitt av tobakksrøyk, noe som gjorde matopplevelsen til noe negativt.

Dato for besøk: juni 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, oeyvind639
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. august 2019 via mobile enheter

Veldig kjekt å se at det er veganske alternativ på menyen. God vegansk nachos og veganburger :) Tommel opp

Dato for besøk: august 2019
Takk, christianoV1556BJ
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2019 via mobile enheter

Har vært innom plassen ved flere anledninger! Har prøvd diverse matretter som dessverre ikke imponerer optimalt da maten som oftest har vært tørr. Drikken er god. De har et godt utvalg innen øl! Helt grei plass for en kaffe en ettermiddag, utsikten er fin.

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, schengscheng
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Café René, så også på

 

Har du vært i Café René? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din