Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Veldig god mat og god service.Anbefales.”
Anmeldelse av To Glass

To Glass
Bestill bord
2
ons. 22.9.
20:00
Vurdert som nr. 10 av 63 Restauranter i Haugesund
Prisklasse: USD 12 - USD 67
Kjøkken: Fransk, Italiensk, Spansk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Beskrivelse: Et restauranthus med sjel, bygget i 1855 med en moderne og lun atmosfære. Vårt kjøkken tilbyr smakfulle tapas, småretter og hovedretter. I kjelleren finnes byens mest intime vinbar med et stort utvalg av viner. Egen chambre separee og selskapslokaler for 12-60 personer.
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Vi bestilte 3 og 4 retters middag.Alle var veldig fornøyd med maten.Servitøren var blid,kunnskapsrik og serviceminded.Han laget også svært god mojito.En valgte vinpakke og var veldig fornøyd med servitørs forslag.vinutvalget i vinmenyen kunne vært bedre.Hvorfor ikke ta et flatt påslag pr flaske i steden for å gange opp polprisen?Danunne flere ha råd til å kose seg med virkelig god vin.Vi kommer igjen og gleder oss.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, HHBNorge
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (156)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1014 av 156 anmeldelser

Anmeldt 6. juni 2020 via mobile enheter

Lørdag kveld og full restaurant. Dempet lys og super mat. 4 retters med fisk og veldig god service. Anbefales

Dato for besøk: juni 2020
2  Takk, DanNilssen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. mai 2020 via mobile enheter

Kjempe god mat og rolig og fin stemning, absolutt en plass vi vil gå igjen. Anbefaler fire retters middag

Dato for besøk: mai 2020
Takk, eivindaarstad
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. april 2020

Dette er en av de beste restaurantene i Haugesund. Her kan du trygt velge fisk, kjøtt eller tapas fra menyen og være sikker på å få et godt måltid.

Dato for besøk: mars 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, jakobg470
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. mars 2020 via mobile enheter

Haugesund hadde nylig «Haugesund i 100» der du kan få måltid til 100kr på kafé og restaurant.
«To glass« har veldig god mat og drikke og det klarte de også under Haugesund i 100.
Jeg valgte skrei med godt tilbehør, og en valgte kjøttretten. Veldig fornøyde for måltidet til 100 Kr!
Fiskerett fra ordinær meny - kveite- ble og valgt, det var veldig velsmakende.
Tidligere har vi spist fantastisk mørt biffkjøtt der.
Mye god mat og drikke på menyen. Hyggelig plass og god service.
Veldig travelt under Haugesund i 100, men de organiserte det flott!

Dato for besøk: februar 2020
Takk, oddbj_rgo2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på To Glass, så også på

 
Haugesund, Rogaland
 

Har du vært i To Glass? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din