R B
    10.1 km fra Clarion Collection Hotel Amanda
    Ved stranden
    1.2 km fra Clarion Collection Hotel Amanda
    Ved stranden
    Lite gjestehus med egen hage
      2.2 km fra Clarion Collection Hotel Amanda
      Se flere hoteller i Haugesund
      Anmeldt 10. juli 2020 via mobile enheter

Ble helt sjokkert over standarden på rommet. Flere hull i veggene på rommet og i sengegavlen. Hotellet har ikke blitt pusset opp på mange år og trenger virkelig en overhaling. Hotellet tilbød kveldsmat for gjester, men det var helt smakløst. Helt sjokkert over at Choice har så lav standard.

2  Takk, MartheMN
      Anmeldt 6. juli 2020 via mobile enheter

Dette er et dyrt hotell, og man regner med at det skal være bra her. Slik er det dessverre
      ikke

Hotellet er i utgangspunktet veldig fint, med fine rom og veldig hyggelig personale.

Når du skal opp på rommet ditt via trappegangen. Så oser det tobakk og det er veldig innestengt.
      Rommet er fint, og badet er veldig fint. Kjipe med bstet er dusjen. På rommet vårt så er det dusjhode som kan minne om det man har på gamle campingplasser, eller slik du finner hos besteforeldrene dine. Dette burde ikke være stedet dem sparer penger

Det er "dobbeltseng" eller som jeg kaller det, to enkeltsenger som sklir fra hverandre og er ikke tilpasset par.

Jeg er vanligvis ikke kresen på hotell.
      Skuffende dessverre

Takk, davidhZ2270BR
      Anmeldt 14. juni 2020

Vi ankom før kl. .12:00 og fikk allerede et rom - som var ferdig. Nydelig sommervær og nydelig utsikt - men ble gjort oppmerksom på at det kunne bli noe støy på kvelden fra uterestaurantene langs bryggen. Greit - fikk sov-i-ro til ørene. Store og rene rom. Kommer gjerne tilbake her.

Dato for oppholdet: juni 2020
      Takk, May Britt Sølle... K
      Anmeldt 4. mars 2020

Mye bråk fra serveringssteder i og rundt hotellet. Slitte rom, og personale som kanskje burde på smilekurs, gjør det ikke bedre. Helt sikkert fint hvis du skal på fest i byen, men ikke egnet til jobbreise...hvis du vil sove litt 😥

Dato for oppholdet: mars 2020
      Takk, amig01000
      MallaHolden, General Manager på Clarion Collection Hotel Amanda, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. mars 2020

Heisann,
      Dette var leit å høre. Alle forjener en godnatt søvn.
      Vi har rom mot bakgård selvsagt, men noen dager så er vi dessverre helt fullbooket med
      godt besøk til Byen vår. Så da klarer vi alstå ikke å plassere alle korrekt, da rommene
      kanskje allerede er opptatt og alle i bruk.
      At vi ikke smiler, her har vi ingen unnslkylding. Så det tar jeg videre!

Tusen takk for din tilbakemelding - det er dette som gjør oss bedre.
      Håper du kan tilgi oss!

Yours Truly
      Malla Holden
      General Manager

Anmeldt 16. februar 2020 via mobile enheter

Har bodd på Amanda flere ganger å det skuffer aldri. Kan anbefales på det varmeste. Store gode rom, stilt og fredelig midt i Haugesund sentrum. Fint å gå tur på kaia rett utafor hotellet. Flere gode restauranter i nærheten.

Dato for oppholdet: februar 2020
      Takk, Håvard N
      MallaHolden, General Manager på Clarion Collection Hotel Amanda, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. februar 2020

Hei,
      Nyter å lese slike tilbakemeldinger, det kjekkeste jeg vet.
      Med en slik fornøyd gjest som deg, så blir vi ekstra glade og gir enda litt mer av oss selv.
      Tusen takk, du gjorde oss enda litt mer lykkelig i dag.

Vi sees igjen :)

Yours Truly