Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Expedia.com
USD 212
Vis tilbud
Booking.comUSD 213
Hotels.comUSD 212
FindHotelUSD 212
eDreamsUSD 213
TravelocityUSD 212
CheapTicketsUSD 212
Se alle 17 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (544)
Filtrer anmeldelser
544 resultater
Vurdering fra reisende
278
165
60
29
12
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
278
165
60
29
12
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2530 av 544 anmeldelser
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Vi ble møtt av en flott fru som var positiv og informerende fra første stund. Rommet var fint og vi fikk et renslig inntrykk. Inkludert i prisen fikk vi servert et lett varmt måltid på kvelden, noe vi syns var sjarmerende og ga det lille ekstra. Noe vonde hodeputer og hard overmadrass. Det som trekker ned helhetsvurderingen for meg og min samboer var frokosten, det var et lite utvalg med blant annet tørre brødvarer og eggerøre. Parkering var litt langt unna, men i gjengjeld var det svært billig!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, I8164UZelizabethk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Dette får desverre "Gå forbi" stempel denne gang.
Vi har ellers vært meget fornøyde med Clarion Collection hotellene og servicenivået, men dette var for dårlig.
Ved ankomst var det tydelig at man ikke hadde rukket å gjøre klar alle rom ennå og mange måtte vente. Helt greit siden innsjekk ikke var før 1 time senere. En serviceminded ansatt burde da ha tilbudt å feks vente i lobbyen eller restauranten, ta en kopp kaffe etc, sette igjen koffertene og ta en liten tur ut. Vi fikk bare kort beskjed om at rommet ikke var ferdig før kl 15. Vi hadde bedt om parkering men ikke fått noe bekreftelse eller avkreftelse på dette. Ved spørsmål fikk vi vite at vi hadde reservert altfor sent til å kunne få det. Ingen forslag på alternative steder før jeg spesifikt måtte spørre om de kunne foreslå noe annet. Hele tiden virket vedkommende bare irritert over at vi var der.
Da vi hadde båret all bagasje ut og inn igjen enda en gang litt senere var det heldigvis en til i resepsjonen. Her var det heldigvis mer normal kundeservice og vi følte oss mer velkommen.
Da vi skulle sjekke ut sto vedkommende i resepsjonen med tekstmeldinger rett foran oss og snakket til telefonen istedenfor til oss.
Vi hadde et deluxe rom med utsikt ut mot havnen. De burde kanskje advart om at det kunne bli mye støy fra båter som lå til kai.For det ble det! Det sluttet ikke før politiet kom og ba de dempe seg.

Kveldsmaten var god,men koronatiltak fantes overhodet ikke. Bortsett fra håndsprit ved inngangen. Det samme gjentok seg til frokost. Ingen avstand og alle pirker i den samme maten med det samme bestikket.
De ansatte er bedriftens ansikt utad. Det burde være en enkel sak å smile, være på tilbudssiden og få folk til å føle seg velkommen.
Det er de tingene som gjør at man ønsker å komme tilbake.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, QExcellent
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Malla Holden, General Manager på Clarion Collection Hotel Amanda, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. august 2020

Hei dere,
Sommeren har vært tøft, er så lei meg for at dere har fått oppleve oss slik dere har.
Jeg håper dere kan tilgi oss, jeg har egentlig ikke ord for denne sommeren.
Jeg vet jeg har en jobb å gjøre med mine som har stått på denne sommersesongen, for jeg vet vi kan bedre.

Takk for tilbakemelding
Ta vare på hverandre

Yours Truly
Malla Holden
Hotell Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2020

Frokosten var en stor skuffelse. Ikke noe grønt som agurk, tomat eller paprika. Ikke egg og bacon. Det var kalde kokte egg. Anbefaler ikke dette hotellet hvis dere liker å nyte god frokost. Kveldsmaten var heller ikke å anbefale.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
Takk, 900auda
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Dette hotellet er mye brukt av forretningsfolk og bærer preg av det. Det er ikke lagt opp til at man skal tilbringe mye tid på rommet. Små, trange rom med ukomfortable møbler. Greit for den som er frisk i kroppen, men ikke bra hvis man har noen skavanker. Ikke vannkoker på rommet, men en kaffemaskin med en lapp som sa «ikke bruk denne». Buffefrokosten var ikke mye å skryte av, men dekker behovet.
Hotellet tjener på beliggenhet og den hyggelige betjeningen gjør opp for manglende komfort.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, AnitaStrindeberg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Dette var lavmål, ikke skyld på Korona! Frokost katastrofe, baren om kvelden, ikke hadde de Irish Cofee, ei heller Hendricks, visste ikke hva det var!!
Hadde bestilt De Luxe rom, kaffe maskin var gjemt vekk i kles skap med lapp om at den ikke var i bruk!
Kveldsmat var ingen ting å skryte av!

Har bodd fast på Nordic Choise i en årrekke, og det har vært en positiv opplevelse, men anbefaler ikke Amanda i Haugesund.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, Ommis59
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser