Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Booking.comUSD 215
PricelineUSD 215
Hotels.comUSD 199
FindHotelUSD 200
CheapTicketsUSD 199
eDreamsUSD 215
Se alle 17 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (538)
Filtrer anmeldelser
538 resultater
Vurdering fra reisende
276
165
58
27
12
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
276
165
58
27
12
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1924 av 538 anmeldelser
Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Hotellet fremstod ryddig og rent. Personalet var svært serviceinnstilt og fant gode løsninger. Beliggenheten er like ved gågaten (handlegate) og havnen. Helt ypperlig. Dårlig med parkeringsmuligheter. For biler over 2,1 meter høye kan ikke byens parkeringshus benyttes. Frokosten var ok, men kan bli bedre.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 8ABK7
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2020

Trist å oppleve at et hotell jeg har brukt mange ganger har forfalt på denne måten.
Rommene er fortsatt brukbare, men servicen er fraværende.
De bruker Covid-19 for å spare penger. Var der to netter. Rommet ble ikke ryddet på grunn av Covid-19.
Kveldsmaten var av en slik kvalitet at vi snudde å gikk ut uten å spise.
Frokosten var tilnærmet kontinental frokost. IKKE EGG OG BCON! Kalde egg. Ikke eggeglass. Ikke teskjeer til å spise egget med. Ikke tomat, agurk eller paprika.
Dette var siste gangen på dette hotellet i Haugesund.
Heldigvis finnes det flere gode alternativer. Scandic, Maritim, Saga, Banken osv.
Farvel Amanda!

Romtips: Rom i et annet hotell.
Dato for oppholdet: juli 2020
    • Sted
    • Rom
    • Service
Takk, Tom S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Malla Holden, General Manager på Clarion Collection Hotel Amanda, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. august 2020

Hei Tom,
Veldig tungt å lese, for jeg håper ikke dere gir oss opp.
Vi har hatt utfordinger på leveranse, utfordring med å være nok ansatte på jobb.
Ja, sommer ble tøff for oss. Skal ikke unnskylde noen ting som helst.
Men bestillinger er gjort - både av bestikk og egge-glass.
Og i neste uken er egg & bacon tilbake - da vi ikke kunne steke dette når vi har
så mange gjester på huset. Da proriterte vi rydd av bord og oppvask.
Så beklager så mye at dere fikk en slik opplevelse.


Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Vi ble møtt av en flott fru som var positiv og informerende fra første stund. Rommet var fint og vi fikk et renslig inntrykk. Inkludert i prisen fikk vi servert et lett varmt måltid på kvelden, noe vi syns var sjarmerende og ga det lille ekstra. Noe vonde hodeputer og hard overmadrass. Det som trekker ned helhetsvurderingen for meg og min samboer var frokosten, det var et lite utvalg med blant annet tørre brødvarer og eggerøre. Parkering var litt langt unna, men i gjengjeld var det svært billig!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, I8164UZelizabethk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Dette får desverre "Gå forbi" stempel denne gang.
Vi har ellers vært meget fornøyde med Clarion Collection hotellene og servicenivået, men dette var for dårlig.
Ved ankomst var det tydelig at man ikke hadde rukket å gjøre klar alle rom ennå og mange måtte vente. Helt greit siden innsjekk ikke var før 1 time senere. En serviceminded ansatt burde da ha tilbudt å feks vente i lobbyen eller restauranten, ta en kopp kaffe etc, sette igjen koffertene og ta en liten tur ut. Vi fikk bare kort beskjed om at rommet ikke var ferdig før kl 15. Vi hadde bedt om parkering men ikke fått noe bekreftelse eller avkreftelse på dette. Ved spørsmål fikk vi vite at vi hadde reservert altfor sent til å kunne få det. Ingen forslag på alternative steder før jeg spesifikt måtte spørre om de kunne foreslå noe annet. Hele tiden virket vedkommende bare irritert over at vi var der.
Da vi hadde båret all bagasje ut og inn igjen enda en gang litt senere var det heldigvis en til i resepsjonen. Her var det heldigvis mer normal kundeservice og vi følte oss mer velkommen.
Da vi skulle sjekke ut sto vedkommende i resepsjonen med tekstmeldinger rett foran oss og snakket til telefonen istedenfor til oss.
Vi hadde et deluxe rom med utsikt ut mot havnen. De burde kanskje advart om at det kunne bli mye støy fra båter som lå til kai.For det ble det! Det sluttet ikke før politiet kom og ba de dempe seg.

Kveldsmaten var god,men koronatiltak fantes overhodet ikke. Bortsett fra håndsprit ved inngangen. Det samme gjentok seg til frokost. Ingen avstand og alle pirker i den samme maten med det samme bestikket.
De ansatte er bedriftens ansikt utad. Det burde være en enkel sak å smile, være på tilbudssiden og få folk til å føle seg velkommen.
Det er de tingene som gjør at man ønsker å komme tilbake.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, QExcellent
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Malla Holden, General Manager på Clarion Collection Hotel Amanda, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. august 2020

Hei dere,
Sommeren har vært tøft, er så lei meg for at dere har fått oppleve oss slik dere har.
Jeg håper dere kan tilgi oss, jeg har egentlig ikke ord for denne sommeren.
Jeg vet jeg har en jobb å gjøre med mine som har stått på denne sommersesongen, for jeg vet vi kan bedre.

Takk for tilbakemelding
Ta vare på hverandre

Yours Truly
Malla Holden
Hotell Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2020

Frokosten var en stor skuffelse. Ikke noe grønt som agurk, tomat eller paprika. Ikke egg og bacon. Det var kalde kokte egg. Anbefaler ikke dette hotellet hvis dere liker å nyte god frokost. Kveldsmaten var heller ikke å anbefale.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
Takk, 900auda
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser