Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
kr 1 962
Frokost inkludert
Booking.com
Strawberry Hotels
kr 2 110
Fullt refunderbart før søn. 2. jun.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
j0n1366
Haugesund, Norge
2,0 av 5 boblerAnmeldt 2. aug. 2020
Dato for oppholdet: august 2020
3,0 av 5 boblerVerdi
2,0 av 5 boblerRom
4,0 av 5 boblerSted
4,0 av 5 boblerRenslighet
5,0 av 5 boblerService
4,0 av 5 boblerSovekvalitet
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
Booking.com
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 705
  • Expedia.com
    kr 1 832
0.2 km fra Clarion Collection Hotel Amanda
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Tripadvisor
kr 1 545
Fullt refunderbart
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 1 545
0.0 km fra Clarion Collection Hotel Amanda
Gratis Wi-Fi
Tripadvisor
kr 2 140
kr 1 990
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Strawberry Hotels
    kr 2 140
0.4 km fra Clarion Collection Hotel Amanda
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Booking.com
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 2 074
  • Expedia.com
    kr 2 169
0.3 km fra Clarion Collection Hotel Amanda
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Algotels
  • Vio.com
  • eDreams
  • Lol.travel
0.3 km fra Clarion Collection Hotel Amanda
Gratis Wi-Fi
Treningssenter
Expedia.com
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Priceline
1.7 km fra Clarion Collection Hotel Amanda
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Expedia.com
Bli belønnet med One Key
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 2 150
  • eDreams
1.2 km fra Clarion Collection Hotel Amanda
Gratis Wi-Fi
Ved stranden
Booking.com
  • Hotels.com
  • Vio.com
  • Lol.travel
3.7 km fra Clarion Collection Hotel Amanda
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Lite gjestehus med egen hage
eDreams
  • Lol.travel
2.2 km fra Clarion Collection Hotel Amanda
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Booking.com
    10.1 km fra Clarion Collection Hotel Amanda
    Gratis Wi-Fi
    Ved stranden
    Se flere hoteller i Haugesund
    Anmeldelser (572)
    Filtrer anmeldelser
    572 resultater
    Vurdering fra reisende
    286
    172
    69
    31
    14
    Type reisende
    Tidsperiode
    SpråkAlle språk
    Flere språk
    Vurdering fra reisende
    286
    172
    69
    31
    14
    Se hva reisende sier:
    Valgte filtre
    Filtrer
    Oppdaterer listen ...
    4045 av 572 anmeldelser
    Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

    Hotellet fremstod ryddig og rent. Personalet var svært serviceinnstilt og fant gode løsninger. Beliggenheten er like ved gågaten (handlegate) og havnen. Helt ypperlig. Dårlig med parkeringsmuligheter. For biler over 2,1 meter høye kan ikke byens parkeringshus benyttes. Frokosten var ok, men kan bli bedre.

    Dato for oppholdet: august 2020
    Reisetype: Reiste med familie
    Takk, 8ABK7
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Anmeldt 28. juli 2020

    Trist å oppleve at et hotell jeg har brukt mange ganger har forfalt på denne måten.
    Rommene er fortsatt brukbare, men servicen er fraværende.
    De bruker Covid-19 for å spare penger. Var der to netter. Rommet ble ikke ryddet på grunn av Covid-19.
    Kveldsmaten var av en slik kvalitet at vi snudde å gikk ut uten å spise.
    Frokosten var tilnærmet kontinental frokost. IKKE EGG OG BCON! Kalde egg. Ikke eggeglass. Ikke teskjeer til å spise egget med. Ikke tomat, agurk eller paprika.
    Dette var siste gangen på dette hotellet i Haugesund.
    Heldigvis finnes det flere gode alternativer. Scandic, Maritim, Saga, Banken osv.
    Farvel Amanda!

    Romtips: Rom i et annet hotell.
    Dato for oppholdet: juli 2020
      • Sted
      • Rom
      • Service
    Takk, Tom S
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Malla Holden, General Manager på Clarion Collection Hotel Amanda, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. august 2020

    Hei Tom,
    Veldig tungt å lese, for jeg håper ikke dere gir oss opp.
    Vi har hatt utfordinger på leveranse, utfordring med å være nok ansatte på jobb.
    Ja, sommer ble tøff for oss. Skal ikke unnskylde noen ting som helst.
    Men bestillinger er gjort - både av bestikk og egge-glass.
    Og i neste uken er egg & bacon tilbake - da vi ikke kunne steke dette når vi har
    så mange gjester på huset. Da proriterte vi rydd av bord og oppvask.
    Så beklager så mye at dere fikk en slik opplevelse.


    Rapporter svar som upassende
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
    Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

    Vi ble møtt av en flott fru som var positiv og informerende fra første stund. Rommet var fint og vi fikk et renslig inntrykk. Inkludert i prisen fikk vi servert et lett varmt måltid på kvelden, noe vi syns var sjarmerende og ga det lille ekstra. Noe vonde hodeputer og hard overmadrass. Det som trekker ned helhetsvurderingen for meg og min samboer var frokosten, det var et lite utvalg med blant annet tørre brødvarer og eggerøre. Parkering var litt langt unna, men i gjengjeld var det svært billig!

    Dato for oppholdet: juli 2020
    Reisetype: Reiste som et par
    Takk, I8164UZelizabethk
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

    Dette får desverre "Gå forbi" stempel denne gang.
    Vi har ellers vært meget fornøyde med Clarion Collection hotellene og servicenivået, men dette var for dårlig.
    Ved ankomst var det tydelig at man ikke hadde rukket å gjøre klar alle rom ennå og mange måtte vente. Helt greit siden innsjekk ikke var før 1 time senere. En serviceminded ansatt burde da ha tilbudt å feks vente i lobbyen eller restauranten, ta en kopp kaffe etc, sette igjen koffertene og ta en liten tur ut. Vi fikk bare kort beskjed om at rommet ikke var ferdig før kl 15. Vi hadde bedt om parkering men ikke fått noe bekreftelse eller avkreftelse på dette. Ved spørsmål fikk vi vite at vi hadde reservert altfor sent til å kunne få det. Ingen forslag på alternative steder før jeg spesifikt måtte spørre om de kunne foreslå noe annet. Hele tiden virket vedkommende bare irritert over at vi var der.
    Da vi hadde båret all bagasje ut og inn igjen enda en gang litt senere var det heldigvis en til i resepsjonen. Her var det heldigvis mer normal kundeservice og vi følte oss mer velkommen.
    Da vi skulle sjekke ut sto vedkommende i resepsjonen med tekstmeldinger rett foran oss og snakket til telefonen istedenfor til oss.
    Vi hadde et deluxe rom med utsikt ut mot havnen. De burde kanskje advart om at det kunne bli mye støy fra båter som lå til kai.For det ble det! Det sluttet ikke før politiet kom og ba de dempe seg.

    Kveldsmaten var god,men koronatiltak fantes overhodet ikke. Bortsett fra håndsprit ved inngangen. Det samme gjentok seg til frokost. Ingen avstand og alle pirker i den samme maten med det samme bestikket.
    De ansatte er bedriftens ansikt utad. Det burde være en enkel sak å smile, være på tilbudssiden og få folk til å føle seg velkommen.
    Det er de tingene som gjør at man ønsker å komme tilbake.

    Dato for oppholdet: juli 2020
    Reisetype: Reiste som et par
    Takk, QExcellent
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Malla Holden, General Manager på Clarion Collection Hotel Amanda, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. august 2020

    Hei dere,
    Sommeren har vært tøft, er så lei meg for at dere har fått oppleve oss slik dere har.
    Jeg håper dere kan tilgi oss, jeg har egentlig ikke ord for denne sommeren.
    Jeg vet jeg har en jobb å gjøre med mine som har stått på denne sommersesongen, for jeg vet vi kan bedre.

    Takk for tilbakemelding
    Ta vare på hverandre

    Yours Truly
    Malla Holden
    Hotell Direktør

    Rapporter svar som upassende
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
    Anmeldt 22. juli 2020

    Frokosten var en stor skuffelse. Ikke noe grønt som agurk, tomat eller paprika. Ikke egg og bacon. Det var kalde kokte egg. Anbefaler ikke dette hotellet hvis dere liker å nyte god frokost. Kveldsmaten var heller ikke å anbefale.

    Dato for oppholdet: juli 2020
    Reisetype: Reiste som et par
    Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
    Takk, 900auda
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Vis flere anmeldelser