Jan Frode Hagen
8.0 km fra Clarion Collection Hotel Amanda
10.2 km fra Clarion Collection Hotel Amanda
Se flere hoteller i Haugesund
Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Vi var veldig fornøyd med oppholdet vårt på Amanda! De ansatte var veldig behjelpelig og hyggelige. Rommet var rent og ryddig, og god plass! Frokosten var god, og utvalget var bra! Alt i alt, veldig fornøyd!

Takk, 2606rikkes
Malla Holden, General Manager på Clarion Collection Hotel Amanda, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. august 2020

Hei dere,
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Kjente at dette var godt å lese.
Vi har virkelig hatt en travel sommer og ikke alt har gått på skinner.
Derfor var dette veldig kjekt å lese. Ønsker dere en delig august og velkommen tilbake :)

Anmeldt 2. august 2020

For det første: rommet var av ok størrelse og pent innredet selv om noen av møblene var litt slitt. At det var noe støy utenfra får en finne seg i når en bor i en by og det er lørdag kveld.
Så til det som ikke var så bra og det verste først: når jeg forlot rommet opplevde jeg flere ganger (men ikke altid) at døren bel stående ulåst, resepsjonisten kom og kunne også se at døren ikke ble låst, hun lovet å ordne service på låsen så snart som mulig også blir det opp til fremtidige gjester å følge med at døren til rom 258 faktisk går i lås. Låsvrideren på innsiden av døren virket heller ikke, døren hadde antagelig seget ned så dersom jeg brukte kraft og løftet døren kunne jeg låse med vrideren men jeg turte ikke å la den stå låst over natten i tilfelle hotellet måtte evakueres eller noe siden det skulle ganske mye kraft til for å låse opp også. Det ene vinduet kunne ikke åpnes, handtaket var brekt eller falt av, handtaket lå i et skap på rommet sammen med noen andre deler som ikke tilhørte vinduet. Lampa på skrivebordet manglet lyspære (den var ikke bare røket men helt borte). Det var ingen kopper eller glass på rommet, ikke engang et glass på badet til tannpussen. Jeg fant en vannkoker gjemt inne i et skap men det var ingen teposer eller porsjonspakker med kaffe og altså ingen kopper. Det meste kunne sikkert løst seg med en tur ned i resepsjonen men jeg mener alle disse småfeilene burde blitt oppdaget av renholdere eller kvalitetskontroll og fikset FØR gjestene kommer.

Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
Takk, j0n1366
Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Hotellet fremstod ryddig og rent. Personalet var svært serviceinnstilt og fant gode løsninger. Beliggenheten er like ved gågaten (handlegate) og havnen. Helt ypperlig. Dårlig med parkeringsmuligheter. For biler over 2,1 meter høye kan ikke byens parkeringshus benyttes. Frokosten var ok, men kan bli bedre.

Takk, 8ABK7
Anmeldt 28. juli 2020

Trist å oppleve at et hotell jeg har brukt mange ganger har forfalt på denne måten.
Rommene er fortsatt brukbare, men servicen er fraværende.
De bruker Covid-19 for å spare penger. Var der to netter. Rommet ble ikke ryddet på grunn av Covid-19.
Kveldsmaten var av en slik kvalitet at vi snudde å gikk ut uten å spise.
Frokosten var tilnærmet kontinental frokost. IKKE EGG OG BCON! Kalde egg. Ikke eggeglass. Ikke teskjeer til å spise egget med. Ikke tomat, agurk eller paprika.
Dette var siste gangen på dette hotellet i Haugesund.
Heldigvis finnes det flere gode alternativer. Scandic, Maritim, Saga, Banken osv.
Farvel Amanda!

Romtips: Rom i et annet hotell.
Takk, Tom S

Hei Tom,
Veldig tungt å lese, for jeg håper ikke dere gir oss opp.
Vi har hatt utfordinger på leveranse, utfordring med å være nok ansatte på jobb.
Ja, sommer ble tøff for oss. Skal ikke unnskylde noen ting som helst.
Men bestillinger er gjort - både av bestikk og egge-glass.
Og i neste uken er egg & bacon tilbake - da vi ikke kunne steke dette når vi har
så mange gjester på huset. Da proriterte vi rydd av bord og oppvask.
Så beklager så mye at dere fikk en slik opplevelse.

Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Vi ble møtt av en flott fru som var positiv og informerende fra første stund. Rommet var fint og vi fikk et renslig inntrykk. Inkludert i prisen fikk vi servert et lett varmt måltid på kvelden, noe vi syns var sjarmerende og ga det lille ekstra. Noe vonde hodeputer og hard overmadrass. Det som trekker ned helhetsvurderingen for meg og min samboer var frokosten, det var et lite utvalg med blant annet tørre brødvarer og eggerøre. Parkering var litt langt unna, men i gjengjeld var det svært billig!

Takk, I8164UZelizabethk