Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
Hotels.com
ZenHotels.com
USD 201
Vis tilbud
Travelocity
Orbitz.com
eDreams
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (546)
Filtrer anmeldelser
546 resultater
Vurdering fra reisende
278
165
61
29
13
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
278
165
61
29
13
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2025 av 546 anmeldelser
Anmeldt 7. august 2020 via mobile enheter

Tror de ansatte mener godt, men de jobber svært ineffektivt, flere gjester som hjelper til med å rydde. De surrer og jobber om en annen. Ingen struktur på noe som helst. Burde definitivt fått opplæring i effektiv servering.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, camillam216
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Malla Holden, General Manager på Clarion Collection Hotel Amanda, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. august 2020

Hei Camilla,
Tusen takk for tilbakemelding, jeg tar dette videre med kjøkkenet. Her har det nok vært travelt, men at dem ikke har fått opplæring er ikke det som skal føles når en bor med oss. Så bekalger så mye. Vi har en jobb å gjøre.

Yours Truly

Malla Holden
Hotell Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2020 via mobile enheter

Like ved Smedasundet omgitt av serveringssteder bor man midt i smørøyet når man bor på Clarion Amanda.
Forventningene var store men ble litt skuffet. Hotellet begynner å bli preget av alderen og en skikkelig oppgradering kunne gjort seg.
Frokosten var skuffende. Mye folk og tett plassering er ikke noen vinneroppskrift i disse koronatider. Antallet gjester tatt i betraktning var det for få som ryddet og desinfisering ble et dermed så som så med.
Frokosten var heller ikke spesielt påkostet - lite utvalg- "kald varmmat" og brødmaten var direkte pinlig.
Det er ikke så mye som skal til for å heve seg betraktelig - potensialet er der.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Roy50srg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

Hotellet fremstår som hyggelig og intimt uten store overraskelser. Rommene fremstår som små men helt OK for å sove i. God seng og helt OK bad.

Hotellet ligger fantastisk til på bryggekanten men her tar hotellet ekstra betalt for rom mot bryggekanten

Kveldsmaten er god og tilstrekkelig til at restaurant besøk kan være unødvendig.

Kommer gjerne tilbake

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, janfrodeh2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Vi var veldig fornøyd med oppholdet vårt på Amanda! De ansatte var veldig behjelpelig og hyggelige. Rommet var rent og ryddig, og god plass! Frokosten var god, og utvalget var bra! Alt i alt, veldig fornøyd!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med venner
Takk, 2606rikkes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Malla Holden, General Manager på Clarion Collection Hotel Amanda, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. august 2020

Hei dere,
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Kjente at dette var godt å lese.
Vi har virkelig hatt en travel sommer og ikke alt har gått på skinner.
Derfor var dette veldig kjekt å lese. Ønsker dere en delig august og velkommen tilbake :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2020

For det første: rommet var av ok størrelse og pent innredet selv om noen av møblene var litt slitt. At det var noe støy utenfra får en finne seg i når en bor i en by og det er lørdag kveld.
Så til det som ikke var så bra og det verste først: når jeg forlot rommet opplevde jeg flere ganger (men ikke altid) at døren bel stående ulåst, resepsjonisten kom og kunne også se at døren ikke ble låst, hun lovet å ordne service på låsen så snart som mulig også blir det opp til fremtidige gjester å følge med at døren til rom 258 faktisk går i lås. Låsvrideren på innsiden av døren virket heller ikke, døren hadde antagelig seget ned så dersom jeg brukte kraft og løftet døren kunne jeg låse med vrideren men jeg turte ikke å la den stå låst over natten i tilfelle hotellet måtte evakueres eller noe siden det skulle ganske mye kraft til for å låse opp også. Det ene vinduet kunne ikke åpnes, handtaket var brekt eller falt av, handtaket lå i et skap på rommet sammen med noen andre deler som ikke tilhørte vinduet. Lampa på skrivebordet manglet lyspære (den var ikke bare røket men helt borte). Det var ingen kopper eller glass på rommet, ikke engang et glass på badet til tannpussen. Jeg fant en vannkoker gjemt inne i et skap men det var ingen teposer eller porsjonspakker med kaffe og altså ingen kopper. Det meste kunne sikkert løst seg med en tur ned i resepsjonen men jeg mener alle disse småfeilene burde blitt oppdaget av renholdere eller kvalitetskontroll og fikset FØR gjestene kommer.

Dato for oppholdet: august 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
Takk, j0n1366
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser