Hotels.com
Algotels
StayForLong
Se alle 16 tilbud
Anmeldt 22. august 2020 via mobile enheter

Koselig hotell med vennlige ansatte. Hadde et fint rom som var akkurat passe romslig. Utsikten var dårlig, så rett inn i et slitent hus på andre siden av veien. Det bråkte mye utenfor rommet; mye trafikk og mange festglade mennesker. Vi måtte ha vinduet oppe da det var varmt inne på rommet, så støyen var noe plagsom på natten. Veldig fornøyd med maten, hyggelig med kveldsmattilbudet. Er det noe vi kunne ønske oss så var det mer frukt til frokosten, gjerne oppskjært, og noe søtt til kaffen etter maten :) Men alt i alt veldig fornøyd med oppholdet :)

Dato for oppholdet: august 2020
Takk, carinaoppl
Anmeldt 7. august 2020 via mobile enheter

Tror de ansatte mener godt, men de jobber svært ineffektivt, flere gjester som hjelper til med å rydde. De surrer og jobber om en annen. Ingen struktur på noe som helst. Burde definitivt fått opplæring i effektiv servering.

Dato for oppholdet: august 2020
Takk, camillam216
Malla Holden, General Manager på Clarion Collection Hotel Amanda, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. august 2020

Hei Camilla,
Tusen takk for tilbakemelding, jeg tar dette videre med kjøkkenet. Her har det nok vært travelt, men at dem ikke har fått opplæring er ikke det som skal føles når en bor med oss. Så bekalger så mye. Vi har en jobb å gjøre.

Yours Truly

Malla Holden
Hotell Direktør

Anmeldt 7. august 2020 via mobile enheter

Like ved Smedasundet omgitt av serveringssteder bor man midt i smørøyet når man bor på Clarion Amanda.
Forventningene var store men ble litt skuffet. Hotellet begynner å bli preget av alderen og en skikkelig oppgradering kunne gjort seg.
Frokosten var skuffende. Mye folk og tett plassering er ikke noen vinneroppskrift i disse koronatider. Antallet gjester tatt i betraktning var det for få som ryddet og desinfisering ble et dermed så som så med.
Frokosten var heller ikke spesielt påkostet - lite utvalg- "kald varmmat" og brødmaten var direkte pinlig.
Det er ikke så mye som skal til for å heve seg betraktelig - potensialet er der.

1  Takk, Roy50srg
Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

Hotellet fremstår som hyggelig og intimt uten store overraskelser. Rommene fremstår som små men helt OK for å sove i. God seng og helt OK bad.

Hotellet ligger fantastisk til på bryggekanten men her tar hotellet ekstra betalt for rom mot bryggekanten

Kveldsmaten er god og tilstrekkelig til at restaurant besøk kan være unødvendig.

Kommer gjerne tilbake

2  Takk, janfrodeh2016
Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Vi var veldig fornøyd med oppholdet vårt på Amanda! De ansatte var veldig behjelpelig og hyggelige. Rommet var rent og ryddig, og god plass! Frokosten var god, og utvalget var bra! Alt i alt, veldig fornøyd!

Takk, 2606rikkes
Malla Holden, General Manager på Clarion Collection Hotel Amanda, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. august 2020

Hei dere,
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Kjente at dette var godt å lese.
Vi har virkelig hatt en travel sommer og ikke alt har gått på skinner.
Derfor var dette veldig kjekt å lese. Ønsker dere en delig august og velkommen tilbake :)