Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Expedia.com
USD 275
Vis tilbud
TripadvisorUSD 275
Hotels.com
Travelocity
eDreams
FindHotel
Agoda.com
Se alle 16 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (547)
Filtrer anmeldelser
547 resultater
Vurdering fra reisende
278
165
61
30
13
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
278
165
61
30
13
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1924 av 547 anmeldelser
Anmeldt 23. august 2020 via mobile enheter

Vi overnattet her en natt og godt er det. Personalet , frokosten og beliggenheten var veldig bra, men støy fra aircondition, støy utenfra, dårlig med tv kanaler og en fryktelig liten og ukomfortabel seng trekker inntrykket veldig ned. Jeg tror aldri jeg har sovet i en dårligere hotell seng noen gang. Våknet hver gang en måtte snu seg eller når partneren snudde seg. Synd at sengen og støyen skulle ødelegge en ellers fin overnatting med tanke på de positive opplevelsene vi hadde.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, jolleAremark
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Malla Holden, General Manager på Clarion Collection Hotel Amanda, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. august 2020

Hei dere,
Tusen takk for at dere gir oss en tilbakemelding, det er slik vi kan bli bedre og selvsagt få rettet på opplevelser.
Det er veldig beklagelig mht seng hos oss, da vi veldig sjeldent har fått klager på disse sengene. Heller motsatt. Så veldig kjekt om dere kan ta kontakt med oss. "Glade mennesker" på kaien med musikk er dessverre en del av oss når vi ligger her ved smedasundet. Vi har ikke aircondition, så her også må vi få sjekket litt opp. Så på forhånd takk for at dere tar kontakt med oss igjen.

Yours Truly

Malla Holden
Hotel Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. august 2020 via mobile enheter

Koselig hotell med vennlige ansatte. Hadde et fint rom som var akkurat passe romslig. Utsikten var dårlig, så rett inn i et slitent hus på andre siden av veien. Det bråkte mye utenfor rommet; mye trafikk og mange festglade mennesker. Vi måtte ha vinduet oppe da det var varmt inne på rommet, så støyen var noe plagsom på natten. Veldig fornøyd med maten, hyggelig med kveldsmattilbudet. Er det noe vi kunne ønske oss så var det mer frukt til frokosten, gjerne oppskjært, og noe søtt til kaffen etter maten :) Men alt i alt veldig fornøyd med oppholdet :)

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, carinaoppl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2020 via mobile enheter

Tror de ansatte mener godt, men de jobber svært ineffektivt, flere gjester som hjelper til med å rydde. De surrer og jobber om en annen. Ingen struktur på noe som helst. Burde definitivt fått opplæring i effektiv servering.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, camillam216
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Malla Holden, General Manager på Clarion Collection Hotel Amanda, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. august 2020

Hei Camilla,
Tusen takk for tilbakemelding, jeg tar dette videre med kjøkkenet. Her har det nok vært travelt, men at dem ikke har fått opplæring er ikke det som skal føles når en bor med oss. Så bekalger så mye. Vi har en jobb å gjøre.

Yours Truly

Malla Holden
Hotell Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2020 via mobile enheter

Like ved Smedasundet omgitt av serveringssteder bor man midt i smørøyet når man bor på Clarion Amanda.
Forventningene var store men ble litt skuffet. Hotellet begynner å bli preget av alderen og en skikkelig oppgradering kunne gjort seg.
Frokosten var skuffende. Mye folk og tett plassering er ikke noen vinneroppskrift i disse koronatider. Antallet gjester tatt i betraktning var det for få som ryddet og desinfisering ble et dermed så som så med.
Frokosten var heller ikke spesielt påkostet - lite utvalg- "kald varmmat" og brødmaten var direkte pinlig.
Det er ikke så mye som skal til for å heve seg betraktelig - potensialet er der.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Roy50srg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

Hotellet fremstår som hyggelig og intimt uten store overraskelser. Rommene fremstår som små men helt OK for å sove i. God seng og helt OK bad.

Hotellet ligger fantastisk til på bryggekanten men her tar hotellet ekstra betalt for rom mot bryggekanten

Kveldsmaten er god og tilstrekkelig til at restaurant besøk kan være unødvendig.

Kommer gjerne tilbake

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, janfrodeh2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser