Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Booking.com
USD 181
Vis tilbud
Expedia.comUSD 180
Hotels.comUSD 181
TravelocityUSD 181
FindHotelUSD 181
PricelineUSD 181
eDreamsUSD 181
Se alle 15 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (551)
Filtrer anmeldelser
551 resultater
Vurdering fra reisende
279
168
61
30
13
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
279
168
61
30
13
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1116 av 551 anmeldelser
Anmeldt 12. juli 2021 via mobile enheter

Hyggelig hotel sentralt beliggende på bryggepromenaden i Haugesund. Rikholdig frokost og variert kveldsmat. Flott utsikt til vannet fra hyggelig rom. Kommer til å bo der neste gang jeg skal til Haugesund. Hyggelige ansatte som yter god service.

Dato for oppholdet: desember 2020
Reisetype: Reiste på forretningsreise
3  Takk, kjernesvitsj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. juli 2021

Slitent hotell, lite inspirerende resepsjonsområdet og bar. Luktet innestengt og av røyk. Samme person skulle håndtere både resepsjon og bar, noe som funket dårlig. Det satt ei og jobbet i resepsjonen, men hun hadde ingen intensjon om å hjelpe gjestene. Generelt veldig dårlig drevet. Rommet vårt var så slitent, at det var ekkelt. Hodegavlen på senga var ufyselig. Finn et annet hotell i denne byen.

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, BirgitBr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. juli 2021 via mobile enheter

Dette burde vi jo sjekket opp i på forhånd. Spesielt siden hotellet selv skriver en noe diffus advarsel om støy fra bryggen utenfor. Men ettersom en stort sett tar inn på hotell for å få sove så blir det laveste score fra oss. Dette til tross for flotte rom og service. Det går ikke an å sove i festbråket fra utestedene utenfor hotellet, og det selv fra tredje etasje. Når en må pine seg ufrivillig igjennom en to timers lang piano konsert med vidt repertoar fra Tore tang til jolene så blir det for gale. Her er det bare en ting å si; enten må man joine festen eller så må man styre laaaangt unna!

Dato for oppholdet: juli 2021
Takk, Nina S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Malla Holden, General Manager på Clarion Collection Hotel Amanda, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. juli 2021

Hei dere,
Regeringen letter på restriskjoner, og det betyr at nattelivet har våknet til. Vi har hatt den veldig fint en god stund nå, så ja
Nå skal vi ikke være diffuse lengre, men si klart i fra om at vi har et natteliv her på kaien.
Men ikke glem, vi har selvsagt rom som vender inn mot bakgård som verner om musikk, og heldigvis har vi ikke "åpent" langt på natt alle dager i Haugesund. Så takk for påminnelse, ønsker dere en god sommer :)

Yours Truly
Malla Holden m/team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. juni 2021

Hotellet ligger sentralt til på kaia. Vi var veldig godt fornøyd med rommet som hadde god seng, stort og deilig bad med bl.a. fine hygieneprodukter, og alt var veldig rent. Fin frokostbuffet. Vi kommer gjerne tilbake hit.

Dato for oppholdet: juni 2021
Takk, Ingeborg56
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 31. mai 2021

Var her på jobbreise i mai, sammen med min kone. Veldig hyggelig betjening og god service. Bodde i en junior suite, og det var tipp topp. God kveldsmat og frokost og til tross for at vi hadde rom mot kanalen med uterestaurant og kveldssol... var det ikke noe problem med nattesøvnen. Vi kommer tilbake.

Dato for oppholdet: mai 2021
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
1  Takk, Vacation515152
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser