Ole Jan Moen
Dato for oppholdet: juni 2019
astridhelen, ResepsjonssjefQuality Hotel Maritim, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 13. juni 2019
Kjære gjest
Tusen takk for din tilbakemelding etter dine mange opphold hos oss. Det er virkelig trist at du ikke føler deg inkludert hos oss. Vi kan ikke annet enn å beklage, og vi kan heldigvis si at dette er en skjeldenhet vi hører. Daglig får vi flere fantastiske tilbakemeldinger på våre ansatte og servicen de yter til alle våre gjester. Som du sikkert også ser når du bor her, så er vi nå midt i et stort oppussingsprosjekt. Dette vil gjøre at enda flere av våre 311 rom vil fremstå som helt nye og dette gleder vi oss selvsagt til i sammen med våre gjester.
Mvh Astrid - Respesjonssjef
2.1 km fra Quality Hotel Maritim
0.8 km fra Quality Hotel Maritim
Treningssenter
3.2 km fra Quality Hotel Maritim
Lite gjestehus med egen hage
    2.6 km fra Quality Hotel Maritim
    Fasade Nord
    0.6 km fra Quality Hotel Maritim
      10.5 km fra Quality Hotel Maritim
      Ved stranden
      Se flere hoteller i Haugesund
      Anmeldt 2. juni 2019 via mobile enheter

Bra hotell som har god service av personalet, god beliggenhet. Rene og greie rom, men litt merkelig plassering av dusjen som gjør at gulvet blir veldig vått på badet. Kjempe stor og god frokost med et svært utvalg av kalde og varme rettet

Dato for oppholdet: juni 2019
      Takk, Tor1978
      astridhelen, Front Office Manager på Quality Hotel Maritim, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. juni 2019

Kjære gjest.
      Tusen takk for din hyggelige tilbakemelding etter deres besøk hos oss på Scandic Maritim. Alltid hyggelig å høre i fra våre gjester som har fått oppleve vårt fantastiske personell som vi er utrolog stolt over, tatt seg tiden til å nyte Rogalands beste frokost og selvsagt oppdaget vår unike beliggenhet :) Vi må rett og slett bare få beklage over dusjen. Dette er en feil fra bygger og vi lover deg at dette er noe som vil bli utbedret når rommet står klar for oppussing. Vi håper vi kan få gleden av deres besøk ved senere anledninger også.
      Mvh Astrid - Resepsjonssjef

Anmeldt 15. mai 2019

Jeg er veldig fornøyd med oppholdet på hotellet. Hyggelig betjening, flotte omgivelser ved sjøen, kort avstand til fasilitetene i sentrum. Fine restauranter. Alltid god service og god mat på hotell Maritim.

Dato for oppholdet: mai 2019
      Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
      Takk, Daydream06613338418
      astridhelen, Resepsjonssjef på Quality Hotel Maritim, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. mai 2019

Kjære gjest .
      Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding etter ditt besøk hos oss på Scandic Maritim. Det betyr utrolig mye for oss å få så varme ord om våre ansatte og produktet vi alle leverer til våre gjester. Det har vært en glede å ha deg på besøk hos oss og vi håper vi får gleden av å ønske deg velkommen tilbake igjen til oss ved senere anledninger også.
      Mvh Astrid Helen Ove - Resepsjonssjef

Anmeldt 7. mai 2019

Dato for oppholdet: mai 2019
      • Reisetype: Reiste alene
      Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
      astridhelen, Front Office Manager på Quality Hotel Maritim, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. mai 2019

Anmeldt 29. april 2019

Dato for oppholdet: april 2019
      • Reisetype: Reiste med venner
      Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
      astridhelen, Front Office Manager på Quality Hotel Maritim, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. april 2019

Anmeldt 22. april 2019

Flott hotell med hyggelig betjening. Fikk et fint rom med gode senger og med utsikt mot sjøen. Var i et privat selskap på kvelden og fikk servert en nydelig 5 retters middag. Og til frokost neste morgen var det et fantastisk utvalg.

Dato for oppholdet: april 2019
      Takk, jada08
      astridhelen, Front Office Manager på Quality Hotel Maritim, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. april 2019

Kjære gjest.
      Tusen takk for deres flotte tilbakemelding etter at dere var på besøk hos oss på Scandic Maritim i helgen. Alltid hyggelig å høre fra gjester som har vært i selskap og fått nyte vårt fantastiske kjøkken! Godt å høre at dere har hatt et flott opphold hos oss og vi håper vi kan få gleden av å ønske dere velkommen tilbake igjen ved senere anledninger.
      Mvh Astrid Helen Ove - Resepsjonssjef