Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 181
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 31.10.21
Travelocity
Trip.com
USD 168
Vis tilbud
Booking.comUSD 181
ScandicHotels.comUSD 181
Orbitz.com
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (765)
Filtrer anmeldelser
765 resultater
Vurdering fra reisende
245
242
158
95
25
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
245
242
158
95
25
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
5560 av 765 anmeldelser
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Vi hadde familierom med to senger og to køyesenger. Gode senger. Smakfullt innredet og god plass på rommet. Rommet var rent og godt vedlikeholdt. Hotellet ligger i sentrum ved havet. Bar og restaurant på hotellet. Frokosten var nydelig! Bare frokosten i seg selv var verd besøket og får full score hos oss. Dersom jeg skal til Haugesund blir det definitivt Scandic Maritim igjen. Parkering rett utenfor hotellet for 170 kr døgnet. Det er også noen kommunale gratisparkeringer innen gitte tidsrom. Dette hotellet kan jeg anbefale på det varmeste.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, AnnHavdalen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2020

Fremdeles vårt favoritthotell i Haugesund og vi bodde om vanlig på en junior-suite. Denne gangen må vi dog trekke for medium service. Vi ba om ekstra håndklær, men de kom aldri. Rommet var også kjemisk renset for glass, når man betaler for en suite forventer man noen vinglass i det minste. Hentet glass i resepsjonen, så det ordnet seg.

Rommet var ellers tipp/topp med egen stor terrasse mot brygge. Frokosten var prima. Ellers måtte vi betale 250,- for å ha rommet et par timer ekstra. På de fleste andre hoteller er dette "on the house".

På tross av noe "smårusk" er vi happy og kommer snart igjen.

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, KorbenDallas2014
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Scandic Maritime flott hotell i hjerte av Smedasundet, kort vei til alt. God uteplass med og uten tak der en kan nyte rikelig utvalg av forfriskninger. Hyggelig betjening som strekker seg langt for å gi deg det beste.
Jon Olav Hesjedal

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, jool-hes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2020

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Anmeldt 13. juli 2020

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Vis flere anmeldelser