Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
Vio.comUSD 194
ChoiceUSD 215
Se alle 14 tilbud
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Det har vært en kort helgetur til Haugesund og mitt første opphold på et Scandic hotell i lenge - men det ble ikke helt som forventet. Det positive jeg vil nevne er at jeg fikk gratis tidlig innsjekk i 13tiden allerede og at personalet prøvde sitt beste for å innfri mine ønsker for rommet. Rommet selv var stort, men med teppet på gulvet - jeg trodde de fleste hoteller hadde byttet til et allergivennlig gulv allerede - men ikke dette hotell her i Haugesund. Dermed var det også et litt fuktig lukt i rommet, men med åpent vindu gikk det bra. Interiøret er en smakssak, men det har ikke truffet min smak helt. På badet ble jeg litt sjokkert da jeg fant hår i badekaret, i dusjen og i vasken. Dette er en NO-GO! Handklær manglet også. Så renholdspersonalet bør definitivt trenes bedre her på dette hotellet.
Frokosten som jeg fikk servert var derimot topp! Bra utvalg og god kvalitet.
Scandic bør skjerpe seg og gjøre litt mer innsats her.

2  Takk, haakonSWE
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Vårt opphold på Scandic ble en kjip opplevelse av flere grunner. Rommet var innrøykt og var dermed preget av en sur, konstant lukt. Det var ikke aircondition på rommet og muligheten for lufting var ikke til det sprekere da det var flere gjester som røykte utenfor vinduene (partytelt tilhørende hotellet). Dette var ekstra ubeleilig for meg som er gravid.
Badet var lite og hadde en liten glassdør som hadde åpning på toppen og bunnen, altså ikke lukket dør. Når naborommene hadde i bruk sitt rørsystem som det høylytt, raslende lyd fra sluken på vårt rom, ugunstig med åpen dørløsning, særlig om natten.
Det positive var en sinnsykt flott frokost med stort utvalg, beste frokosten jeg har opplevd på hotell på lenge. En ekstra takk til herremannen som møtte gjestene på morgenen ved frokostbufféen, veldig hyggelig!

Takk, I8164UZelizabethk
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Førsteinntrykk: Lite trivelig inngangsområde til hotellet med kopper og sneiper. Ingen som ryddet i løpet av de tre dagene vi bodde der. Vanskelig å finne inngangen til hotellet. Ikke mulig å kjøre fram til døren med bagasjen.
Resepsjon: Veldig varierende hvor serviceinnstilte de som jobbet der var.
Rom: Vi bodde på en junior suite. Grei størrelse på rommet, men det trengs oppussing! Gulvlister som falt av, gardinskinne i taket (hvorfor?), en slitt sofa og lampeskjermer som falt ned fra lampene. Udatert interiør. Sto ikke i samsvar med pris for dette rommet. Helt ok bad, men hvorfor er toalettet plassert helt inntil en vegg?
Frokost: Til tross for covid19 var det buffet. Ingen ansatte som sluste gjester inn/ut, noe som medførte at det var umulig å holde avstand til andre. Bordene sto alt for tett. Hotellet reklamerer med at de har Norges beste frokost. Kan ikke si oss enige i det. Den var helt gjennomsnittlig.

Hotellet bærer generelt preg av at det trengs en real oppussing.

Takk, marianns01
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Fikk et rom med «utsikt» til kjøleaggregat på baksiden. Ikke mulig å ha vindu åpent pga støy, ba derfor om å få byttet rom straks vi låste oss inn. Det fikk vi ikke, servicenivået i resepsjonen var påtakelig lavt - ikke minst i forhold til rengjøringspersonalet og «frokostgjengen». God frokost og en flott beliggenhet. Synd vi ikke fikk en god natt på Scandic. Rom ala 219 bør være de siste som der plasseres folk på-og da med en heads-up mht støy. Nei Scandic, dette holder ikke!

2  Takk, TorsNie
Anmeldt 20. juli 2020

Vi har bodd på mange Scandic-hoteller, både i Norge og Sverige, og vært svært fornøyd, men Scandic Maritim i Haugesund ga en helt annerledes opplevelse... Men vi begynner med det positive: En god og innholdsrik frokostbuffet, og superior plus-rommene er romslige (men det betaler man jo for...), god mat og service på Cafe Rene.
Men følgende får stryk-karakter:
1) Bestillingen:
Vi bestilte en golfpakke ved mailkommunikasjon direkte med hotellet, og fikk bekreftet datoene vi ønsket å bo, samt romkategori. Starttider for golf ordnet vi selv direkte med golfklubben. Fire dager før oppholdet kom en mail fra Scandic der vi ble ønsket velkommen, men til helt andre datoer enn vi hadde bestilt. Dette avstedkom telefoner til hotellet med anmodning om å rette på våre datoer. Som kompensasjon skulle vi få et riktig så bra rom. Vi begynte å glede oss....
2) Ankomst hotellet:
Hovedinngangen til Scandic Maritim Haugesund er ikke enkel å finne. Den befinner seg skjult under et slitt, billig partytelt, og er ikke mulig å nå med bil.
3) Parkering:
En web-side forteller om at det er null meter fra parkering til resepsjon, noe som vel antyder at det går en heis fra parkeringen til resepsjonen. I virkeligheten parkerer du i en trang garasje, går tre trapper opp (ingen heis), går to lange korridorer til heisen i selve hotellet og tar heisen tre etasjer ned. Da er du i resepsjonen. Vi hadde mye bagasje, og fikk en god treningsøkt med bæring i trapper, sleping i korridorer og buksering inn og ut av heis.
4) Mottakelse i resepsjon:
Vi var lovet et godt rom, og gledet oss til å få dette tildelt. Rommet vi fikk, lå like over taket til en av utendørsrestaurantene, og det evige regnet på denne tiden smalt lydhørt mot taket. Dette var definitivt ikke et godt rom. Tilbake i resepsjonen ble vi møtt med en lite samarbeidsvillig resepsjonist (som vi også hadde sjekket inn hos) med økende vrangvillig innstilling. Det var først da hennes kollega grep inn at vi fikk et rom høyere opp i etasjene. Vi måtte imidlertid vente ekstra på dette rommet, og fikk det ikke før 15.30, som er en halv time etter at de garanterer rommene klare for innsjekk.
5) Resepsjonen:
Et skittent, alge-begrodd akvarium er hoved-attraksjonen i resepsjonen. Men død fisk! Et lite hyggelig blikkfang......
6) Rommet:
Da var vi endelig på plass, etter mye bagasje-slep, og kunne vi nyte godt av et romslig rom, men renholdet er vel ikke helt på topp når man finner et brukt vannglass på nattbordet?
7) Hotellet for øvrig:
Stor slitasje, merkelig, kvalmende lukt i korridorene, mye søppel på vegg-til-vegg-teppene i korridorene. Huff, her trengs det renovering....
Vi kan ikke, men vår beste vilje, gi noe annet enn "terrible" for dette hotellet. Enten må dere legge ned, eller så må dere gi hotellet en skikkelig ansiktsløftning. For dette holder ikke for et hotell i Scandic-kjeden.

1  Takk, Ragge62
Astrid Helen Ove, Guest Services / Front Office på Quality Hotel Maritim, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. februar 2021

Kjære gjest.
Tusen takk for en detaljerende beskrivelse etter deres besøk hos oss. Dere har jo absolutt vært maks uheldige, og det gjør oss veldig lei oss. Slik skal jo selvsagt ingen gjester hos oss føle seg etterpå. Vi er kjent for å levere god standard både på service og renhold, så dette er veldig leit. Jeg vil derimot notere noen få poeng etter deres beskrivelse.
Parkering: Hotellet er bygget i fire omganger, så det er en liten labyrint. Det er null meter fra parkeringen som er i 2. etg og som en kan gå rett inn i hotellet fra. Nede i garasjen er det desverre litt mer kronglete, og det kan vi dessverre ikke få gjort noe med.
Teltet: For å ivareta gjestene sin sikkerhet best mulig gjenneom hele sommeren, satt vi opp et stort telt slik at alle kunne få spise og drikke med god avstand og ikke samle alle inne på restauranten. Selv om dette var mindre pent enn hva vi liker, så er det mye som ble gjort det siste året som vi ikke liker men som er med på å holde best mulig smittevern.
Akvariet: Det blir vasket og skrubbet to ganger i uken gjennom hele året. Det er et identisk bilde av Smedasundet med 5300 liter sjøvann. Når temperaturen i sjøen endrer seg og algevektsten vokser, så vokser den også inne i akvariet. Da kan det bli grønt på få timer. Det er "straffen" med å ha et sjøvannsakvariet, men det er også veldig unikt. Om en fisk dessverre døde så tar vi selvsagt den ut med engang vi ser det. Det er heldigvis sjeldent at dette skjer, og da har nok fisken vært syk før han kom inn til vårt akvarie.
Innsjekk: Vi beklager at deres første rom ble sjenert av regnet som trommet på telt-taket. Det er som dere sikkert vet ikke enkelt for resepsjonen og styre vær eller situasjon. Vi var fullbooket hver eneste dag i sommer, så det var nok vanskelig å flytte dere. At dere da måtte vente på nytt rom til etter garantert innsjekkstid kl. 15 må vi bare vise forståelse for. Våre renholdere hadde renholdt rom til dere, og dere var nok ikke de eneste som ønsket rom før kl. 15
Dette var en overraskende og veldig travel sommer for oss alle i hele bransjen. Vi tror av hele oss at samtlinge ansatte gjorde alt de kunne for å få gjort sitt beste arbeide hver eneste dag. Vi hentet inn ekstra personell fra andre hoteller som var stengt i perioden. Selv om de også er hotell mennesker så er de opplært i både andre hotellsystemer og måter å arbeide på, men du verden hva de stod på og jobbet.
Vi beklager at turen deres til oss ikke var som forventet, og vi setter pris på deres ærlige tilbakemelding.
Mvh Astrid - Resepsjonssjef