Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Expedia.comUSD 162
Hotels.comUSD 162
Vio.comUSD 163
TravelocityUSD 162
ChoiceUSD 174
EtripUSD 163
Se alle 15 tilbud
Anmeldt 16. august 2020

Hadde bestilt Superior rom ekstra med balkong. Rommet var stort og luftig og ble gledelig overrasket, men når vi gikk ut på balkongen ser vi at det ikke er lov å røyke på balkongen og dersom man gjorde det var det kr 2.000,-. i bot. Dette ble da en dårlig start. Burde blitt informert om dette ved bestilling.

Gikk ned i resepsjonen og informerte at en av oss var røyker. Fikk da beskjed om at vi kunne få et annet rom , men at det var med utsikt mot byen - ikke sjøen, og at rommet var betydelig mindre. Vi ba om vi kunne få se det og det var ikke noe problem. Rommet var helt ok om enn noe mindre, men hadde utsikt over sjøen., så vi valgte dette.

Rommene er enkel standard, men det var rent

Frokosten var en unik buffet. Her manglet det ikke noe, og det føltes veldig trygt
(i disse Corona tider ) da det var veldig romslig der man forsynte seg.

Spiste lunch på hotellet 2 dager. Nydelig mat begge dager.

Siste kveld var det konsert på ute-plassen foran hotellet. Vannvittig høg musikk. Dårlig lydisolasjon på rommene. Glad vi hadde ferie og ikke skulle på jobb dagen etter.

Takk, Ranveig190479
Anmeldt 10. august 2020

Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Anmeldt 4. august 2020

Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Anmeldt 3. august 2020 via mobile enheter

Familierommet var stort og fint. Frokosten er helt i egen klasse med alt du kan tenke deg av utvalg-fantastisk bra! hyggelig og hjelpsom betjening i frokostsal. Dessverre er det trist interiør der som trekker ned opplevelsen av en nydelig frokost. Lite utsikt,pga tak/persienner, kan nesten ikke se ut av vinduene. Ellers er selve hotellet veldig slitt, og trenger en oppgradering. Skitne vegg til vegg tepper overalt og møblene/omgivelsene for følelse av å være på danskebåten...
fin plassering midt i sentrum. Trangt om plassen på parkeringsområdet.

2  Takk, Annepaa
Astrid Helen Ove, Guest Services / Front Office på Quality Hotel Maritim, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. august 2020

Kjære gjest
Tusen takk for din anmeldelse etter deres besøk hos oss. Så utrolig hyggelig å se at du trekker frem vår frokost og de som arbeider der. De fortjener all honnør de kan få i disse dager! Mye av vårt hotell er total nyoppusset, som du fikk se på deres familierom. Vi har et par avdelinger igjen og vi gleder oss stort til det også er klart.

Hjertelig velkommen tilbake igjen til oss.
Mvh Astrid - Resepsjonssjef

Anmeldt 2. august 2020

Scandic Maritim har vært et bra hotell som i sin tid var byens beste og med flott beliggenhet. Helgen opp mot 1. august var vi på overnatting i to netter. Det første som møter en er fulle parkeringsplasser rundt hotellet. Så er det fulle og utagerende gjester langs hele fasaden til hotellet frem mot inngangen til resepsjonen. Ved inngangen er det gjort stor plass til røykere som sitter og damper med tilhørende stank av fulle askebegre. I resepsjonen er det forholdsvis greit, men preges av utdatert interiør og slitte overflater. Sprit for håndvask er på plass, det er det pluss for. Vi hadde bestilt superior rom, med balkong og utsikt på sjøsiden. Vi fikk rom på hjørnet av bygget, rommet var sparsommelig utstyrt med to enkel senge-madrasser adskilt fra hverandre, et skrivebord, to enkel stoler og et lite glassbord. Ellers ikke mye å skryte av ingen kaffemaskin, tom minibar og balkongen fremsto som et lappeteppe av paneler som er reparert og forsøkt satt i stand. Merkbart med rust og betong som burde ha blitt vedlikeholdt for lenge siden. Ikke en balkong som innbyr til å sitte å hygge seg på, glassfasaden preges av noe dekor som hindrer utsikt.

Frokosten var ok, men slit at vi på ferie måtte stå opp til 07.00 da advarsler rundt på hele hotellet ga klart uttrykk at det etter 08.00 var for fullt i matsalen. Utdatert interiør i frokostsalen, men mye god mat og fint pådekket.

Fra rommet så vi ned på to store terrasser med bord og stoler for konferanse/restauranten der bordene var fulle av brukte kaffekopper og glass, vinflasker lå strødd rundt og stoler og bord veltet. I løpet av våre tre dager var det ikke noen som hadde ryddet opp i dette.

Mye skitt og sneiper rundt hotellets fasade, ett av inngangspartiet som ikke benyttes luktet urinal og var tydelig stedet der gjester fra ymse steder benyttet for å urinere på vei hjem.

Hotellet burde nok tatt noen grep mht å ha røykekrok i inngangspartiet og ølservering langs inn og utgangen til resepsjonen, men skjer vel neppe.

Romtips: Rom med balkong er et must for å få noe ut av hotellet, andre rom ligger inn mot parkeringsplass eller utested med fest og fart
1  Takk, nyborghansolav

Kjære gjest
Tusen takk for at du tok deg tiden med å gi oss en real reisebeskrivelse fra deres besøk hos oss. Så hyggelig at dere fikk tiden til å nyte frokosten vår. Vi har gjort flere koronavennlige tiltak hos oss, og det er ikke alt vi skriver plakater om, som når vi informerer om når det lite og mye folk til frokost. Ute at har vi satt opp et stort telt. Dette for at gjestene kan få spise ute i fri luft og slippe å sitte inne på cafeen, da flere ikke liker det i disse dager. Vi har da også en poppulær uteplass hvor gjestene kan sitte og kose seg uten å føle trengsel fra andre. Våre lokale gjester er selvsagt også velkommen til å benytte våre restauranter. Urinalet som du f.eks. nevner, forstår jeg hva du mener og kan betrygge deg med at det er utluftingen av avfettingen etter frityren. Vi har bestilt lengre rør på denne, men det er dessverre ikke kommet på plass. Vi har veldig mange parkeringsplasser tilgjengelig rundt hotellet mot mange andre hoteller, og til vanlig er ikke dette noe problem. Vi har 311 rom på hotellet, men jeg kan garantere deg at vi aldri hadde fått plass til 311 parkeringsplasser rundt hotellet. Det har vært en utfordring i sommer, at ingen flyr men alle kjører bil. Heldigvis har vi Markedet kjøpesenter to kvartaler bak oss med over 300 tilgjengelige parkeringsplasser, så vi har fått alle gjestene våre parkert hver natt i hele sommer.

Vi beklager om dere ikke synes oppholdet deres stod til forventning, og håper dere tester oss på nytt når hverdagen er kommet tilbake igjen til oss nå.

Mvh
Astrid - Resepsjonssjef