Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
USD 182
Vis tilbud
Hotels.com
Travelocity
Expedia.comUSD 183
Booking.comUSD 183
Trip.comUSD 191
Se alle 16 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (768)
Filtrer anmeldelser
768 resultater
Vurdering fra reisende
246
242
158
96
26
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
246
242
158
96
26
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
3944 av 768 anmeldelser
Anmeldt 31. august 2020

Hotellet var helt ok. Hotellet er gammelt og slitt, og det bærer det preg av. Dog renslig. Dårlig kunst, støvete teppegulv og generelt lite trivelig rom. Vi betalte 1200kr natten noe som er ganske mye med tanke på hva vi fikk for pengene. booked et dobbeltrom for 2pax, likevel var det bare oppredd til 1 person. Vi ringte ned til resepsjonen for å få ting send opp (nøkkelkort, teip) det var ikke mulig for de å sende opp. Rommet hadde ikke strykejern. Det er et lite, meget slitt strykerom, men dårlig kvalitet på jernet. Frokosten var god, men det var utrolig lite coronaltiltak under buffeen. Ville ikke bodd her igjen.

Dato for oppholdet: august 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, 737amalieb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Astrid Helen Ove, Guest Services / Front Office på Scandic Maritim, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. februar 2021

Kjære gjest
Her skulle vi gjerne visst hvilket rom du har bodd på, men kunst er dog en smaksvei, og vi vil nok ikke treffe alltid hos alle dessverre. Strykejern er et berøringspunkt så det kan vi ikke ha på rommene nå for tiden dessverre grunnet smittevern. I tiden vi har vært i nå er vi bemannet med antall gjester som vi har på hotellet. Om en resepsjonist er alene på jobb kan den personen dessverre ikke gå på rom og levere noe. Grunnet sikkerheten på hotellet er det alltid en person som må stå i resepsjonen. Vi er i en vanskelig situasjon om dagen, og vi setter pris på hver enkelt gjest som kommer og tar turen til oss. Vi beklager at dere synes romprisen på 1200,- var høy for to personer, men skal det være hoteller etter pandemien så må vi også ha betalt for å gi de ansatte lønn og drifte hotellet i mellomtiden.
Mhv Astrid - Resepsjonssjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. august 2020

Dato for oppholdet: august 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Anmeldt 23. august 2020 via mobile enheter

Min mann og jeg sjekker inn på hotellet flere ganger i året i festlige anledninger. Et arrangement i byen eller på hotellet avslutter me alltid med en overnatting på Scandic Maritim, som kan by på en fortreffelig frokostbuffet dagen derpå. Her blir me alltid møtt av hyggelig og service innstilt personal, rene rom og komfortable senger. Hotellet har byens beste lokalisasjon, helt på bryggekanten. Det er kort spasertur til shoppingsenter, handlegate, kafeer, restauranter og parker. Hotellet har også egne restauranter, kafé og barer til enhver smak og pris.
Sammenlignet med andre hoteller me har overnattet på denne «corona sommeren», synes jeg Scandic Maritim har levert best på service, matservering og tydelighet på smitteverntiltak. Spritdispenserne var godt synlig og smart plassert.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, ElisabethDarlen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. august 2020

Et hotell som er bygget rundt et sjønaust. I naustet finner man "Naustet spiseri". Hyggelig betjening og god service. Vi spiste kveite og lysing, to smakfulle retter.
Hotellet er rent og pent og de ansatte hjelpsomme og serviceminded. Frokosten var veldig bra! Velger nok dette hotellet neste gang vi skal til Haugesund.

Romtips: Spør etter sjøutsikt
Dato for oppholdet: august 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Takk, HegeMyggen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. august 2020

Hadde bestilt Superior rom ekstra med balkong. Rommet var stort og luftig og ble gledelig overrasket, men når vi gikk ut på balkongen ser vi at det ikke er lov å røyke på balkongen og dersom man gjorde det var det kr 2.000,-. i bot. Dette ble da en dårlig start. Burde blitt informert om dette ved bestilling.

Gikk ned i resepsjonen og informerte at en av oss var røyker. Fikk da beskjed om at vi kunne få et annet rom , men at det var med utsikt mot byen - ikke sjøen, og at rommet var betydelig mindre. Vi ba om vi kunne få se det og det var ikke noe problem. Rommet var helt ok om enn noe mindre, men hadde utsikt over sjøen., så vi valgte dette.

Rommene er enkel standard, men det var rent

Frokosten var en unik buffet. Her manglet det ikke noe, og det føltes veldig trygt
(i disse Corona tider ) da det var veldig romslig der man forsynte seg.

Spiste lunch på hotellet 2 dager. Nydelig mat begge dager.

Siste kveld var det konsert på ute-plassen foran hotellet. Vannvittig høg musikk. Dårlig lydisolasjon på rommene. Glad vi hadde ferie og ikke skulle på jobb dagen etter.

Dato for oppholdet: august 2020
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Takk, Ranveig190479
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser