Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Expedia.com
USD 197
Vis tilbud
Booking.comUSD 201
Hotels.comUSD 197
TravelocityUSD 197
TripadvisorUSD 197
Priceline
Orbitz.comUSD 197
Se alle 14 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (786)
Filtrer anmeldelser
786 resultater
Vurdering fra reisende
248
244
159
104
31
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
248
244
159
104
31
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2934 av 786 anmeldelser
Anmeldt 13. juli 2021

Dato for oppholdet: juli 2021
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. juli 2021

Stort og funksjonelt rom med gode senger. Pluss for parkett på gulvene Greit bad. Vi bestilte rom med havsutsikt og balkong og det var vi godt fornøyd med (været kan ingen gjøre noe med). Nydelig frokost med alt vi kunne ønske oss og topp service Vi kommer gjerne tilbake til Scandic Haugesund.

Dato for oppholdet: juli 2021
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, Hagen2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. juni 2021

Maritim er et fint hotell med en helt perfekt beliggenhet. Men hva er det med dette hotellets ledelse som tillater berusede personer sittende i klynger på et eget røykemarked foran hovedinngangen? Det trekker så mye ned at det nærmest er så en ønsker å bo andre steder. En ting er ølstanken du må passere med uteteltene foran hotellet som gir en følelse av at en er på en festival et sted og ølet flyter i store baner, røyking og festing til den store gullmedalje. Her er det helt tydelig ikke hotellets gjester men byens tørste som møter opp. Men så er det altså på vei inn hoveddøren til hotellet satt opp flere ståbord med barkrakker som er røykehjørne. For det første lukter det fyll, røyk og urin i inngangspartiet, for det andre må dette være ett av ytterst få hoteller i Norge som fremmer røykehjørne utenfor hovedinngangen på denne måten? Mitt tips til hotellet er å snarest rydde opp, fjerne røykebordene og spyle ned området, frisk opp med flotte blomster og et inngangsparti som ønsker velkommen til hotellet og Haugesund. Til tider er det så mange som står og røyer ved disse bordene og drikker øl, at personer som ikke røyker, astmatikere etc bør finne et annet hotell enn dette. Dette er for dårlig i 2021.

Romtips: 4 etasje og oppover med utsikt mot fjorden er et must , ellers er rommet mot bakgård og mørkt
Dato for oppholdet: juni 2021
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, nyborghansolav
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. mai 2021

Dato for oppholdet: mai 2021
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. mai 2021

Dato for oppholdet: mai 2021
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser