Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
Booking.com
Priceline
USD 211
Vis tilbud
Hotels.com
Orbitz.com
eDreams
Se alle 13 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (785)
Filtrer anmeldelser
785 resultater
Vurdering fra reisende
248
243
159
104
31
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
248
243
159
104
31
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1722 av 785 anmeldelser
Anmeldt 3. august 2021

Dato for oppholdet: august 2021
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 31. juli 2021 via mobile enheter

Ringte på forhånd og bestilte handikapp rom. På hotellet fikk vi ikke hc rom så måtte ned i resepsjon og bytte. Flott hotell, gode senger og god frokost. De ryddet av frokosten rett etter 9.30 selv om mange ikke var ferdig . Opplevde dette som stressende da min man som sitter i rullestol trenger tid.

Romtips: Ha på vekkeklokke for å rekke frokosten .
Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 798hegea
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 31. juli 2021

Hotellet har fin beliggenhet på kaja i sentrum av Haugesund. Vi bestilte litt sent så vi fikk et rom uten utsikt. Vinduet var ut til en bakgård så det gjorde at det ikke var så hyggelig å være på rommet. Vi hadde et familierom med dobbeltseng pluss køyeseng. Veldig gode senger alle fire, men køyesengene var litt kortere enn vanlige senger. Frokosten hadde veldig høy standard og smakte fortreffelig. Bra at vi ble registrert ved ankomst, men ikke så lett å holde tilstrekkelig avstand i disse koronatider. Det hadde vært bedre hvis man booket tid for frokost slik som gjøres andre steder under pandemien, slik at vi sikrer at færre folk er til stede samtidig. En veldig negativ ting med hotellet er røykesonen som er like utenfor inngangsdøra. Det betyr at det lukter røyk i resepsjonen og i første etasje. I tillegg hadde hotellet veldig dårlig heiskapasitet pga korona slik at merking til trappene kunne vært bedre slik at vi kunne velge å gå i steden for å stå i kø ved heisen hver gang vi skulle opp på rommet.

Dato for oppholdet: juli 2021
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, toneberge
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. juli 2021

Vi skulle være her i 3 dager på ferie, men byttet hotell til Clarion Amanda etter 1 natt. Hotellrommet vi fikk var skittent og slitt. Vi fikk nytt hotellrom etter at vi klagde, men dette var like dårlig. Sikkert greit til nachspiel, men ikke mye mer enn det. Lite poeng i å booke hotellrom med sjøutsikt for vinduene er så skitne at du nesten ikke ser gjennom dem.

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Y3664HPkristineb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. juli 2021 via mobile enheter

Dette er et hotell med utmerket beliggenhet, men er utrolig utdatert. Her trengs det mye oppgradering på rommene. Men frokosten er veldig bra og det er god service. Det jobber flinke folk på kjøkkenet.

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 78malinb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser