“Sommer 2024”
Anmeldelse av Dattera Til Lothe

Dattera Til Lothe
Vurdert som nr. 24 av 111 Restauranter i Haugesund
Anmeldt 24. juli 2024 via mobile enheter

Vi var 5 venninner som bestilte 4 x kyllingsalat og 1 stk fiskesuppe. Etter over 1 time kom første salat. Ventet og ventet på at resten skulle få maten sin.. Måtte til slutt spørre etter den. Da beklaget servitøren og mente det hadde vært kræsj i bookingsystemet. De andre fikk maten etter ca 1,5 time. Kom for lite brød. Sa til servitøren at d manglet 2 brød pluss 1 glutenfritt brød. Det vanlige brødet kom. Glutenfritt kom aldri. Utrolig dårlig oppfølging av gjestene, selv om de unge servitørene gjorde sitt beste..

Dato for besøk: juli 2024
Takk, 750grethel

Anmeldt 27. juni 2024

Dårlig service... servitøren overså oss med vilje hele kvelden, flere av oss fikk feil mat, og halvparten av blåskjellene jeg fikk hadde ikke åpnet seg.... helt tragisk

Dato for besøk: juli 2023
Takk, Trek53342070795
Anmeldt 16. mars 2024

Bra service og godt utvalg på menyen! Lokale er veldig godt temperert og med en stemningsfull atmosfære! Hadde den sprø kyllingen servert, og den leverte 4.2/5.

Dato for besøk: mars 2024
Takk, kentq e
Anmeldt 10. november 2023 via mobile enheter

Biff var perfekt stekt og mør men desverre lunken. Trodde de hadde gjort feil og serverte potetmos. Viste seg å være rotpure. Pommes fristes kom når biffen var opp spist. Ba de om å ta vekk forrett fat men det ble ikke gjort. Ikke den beste opplevelsen.

Dato for besøk: november 2023
Takk, Jon Inge N
Anmeldt 18. august 2023

Veldig god mat og koselig sted, men litt små porsjoner. Lang ventetid, satt ute i sola og fikk ikke tilbud om vann og drikken vår kom etter middagen. De ryddet heller ikke av bordene før etter en lang stund.

Dato for besøk: august 2023
Takk, Monique-Rue001

Reisende som så på Dattera Til Lothe, så også på

Har du vært i Dattera Til Lothe? Del dine erfaringer!