Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat og service. ”
Anmeldelse av India Gate

India Gate
Vurdert som nr. 3 av 63 Restauranter i Haugesund
Kjøkken: Indisk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 4. desember 2018 via mobile enheter

Har vært her mange ganger og er veldig fornøyd med mat og servicen her. Spør de om anbefaling og du blir garantert fornøyd.

Dato for besøk: november 2018
Takk, stenatlea
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (357)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

4246 av 357 anmeldelser

Anmeldt 31. oktober 2018 via mobile enheter

Vi spiste lunsj en dag midt i uka. God og smakfull mat. Pris var Ok. Stille og fredeleg midt på dagen. God service.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, 984pers
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. oktober 2018

India Gate har veldig god mat og kan virkelig anbefales!
Her har de lekre Indiske retter, men også gode barnemenyer, i tillegg en flott beliggenhet på kaien i Haugesund.

Dato for besøk: september 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, HugoB1987
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. oktober 2018 via mobile enheter

Her får du god mat, god service og deilig atmosfære. Denne plassen kan anbefales for familie og par.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, Beate H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. august 2018 via mobile enheter

Restauranten serverer veldig god indisk mat og personalet er svært serviceinnstilt på en naturlig måte. Anbefales hvis man er glad i indiske smaker!

Dato for besøk: august 2018
Takk, 187espenp
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på India Gate, så også på

 

Har du vært i India Gate? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din