Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Kjapp middag”
Anmeldelse av India Gate

India Gate
Vurdert som nr. 3 av 61 Restauranter i Haugesund
Kjøkken: Indisk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 23. desember 2018 via mobile enheter

Var med kone og to unger for en rask og god middag. Bestilte buffet og forsynte oss godt. Ok service, ganske god mat. Litt dyrt. I forhold til kvalitet? 3,5 av 5.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, ankolas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (353)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

3640 av 353 anmeldelser

Anmeldt 22. desember 2018

Vært innom to ganger til lunsj nå, og like fornøyd begge gangene. Sikkert den beste plassen for vegetarisk mat i Haugesund.

Dato for besøk: desember 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Torill G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. desember 2018 via mobile enheter

Restauranten er lokalisert på kaien (restaurantområde i byen). Den har fin og lun atmosfære. Hvite duker og lys på bordene. Vi ble møtt av hyggelig betjening som ga god hjelp med menyen.

Vi valgte tandoorikylling i ulike varianter. Fikk servert gode NAN-brød

Veldig fornøyde. Anbefales

Dato for besøk: desember 2018
Takk, Tengs
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. desember 2018 via mobile enheter

Har vært der flere ganger og alltid vært fornøyd med mat og service. Ellers synes jeg at de har er utrolig godt utvalg med smakfull vegetar/vegan mat. Dette anbefales.

De siste to gangene vi var der var jeg ikke fornøyd med servicen, kelneren var svært ufhøffelig og vi måtte vente utrolig lenge på maten. Håper dette ikke er noe så gjentar seg, da jeg har vært fornøyd med service tidligere. Dette trekker ned i bedømmningen.

Dato for besøk: november 2018
Takk, SelinaHill
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Manjitgill, Leder  på India Gate, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. desember 2018

Hei, Vi beklager om dere har opplevd sånn og vi skal prøve å gi vår beste neste gang.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. desember 2018 via mobile enheter

Har vært her mange ganger og er veldig fornøyd med mat og servicen her. Spør de om anbefaling og du blir garantert fornøyd.

Dato for besøk: november 2018
Takk, stenatlea
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på India Gate, så også på

 

Har du vært i India Gate? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din