Vi var på en kort søndagstur til Haugesund. Benyttet anledningen til å spise middag. Det kan være utfordrende med parkering i Haugesund, men denne gangen fant vi en plass ledig på kaien like ved restaurant India Gate. Vi valgte derfor å spise her. Det er Corona-tider, og derfor utfordrende for restaurantene å holde smittevern reglene til fulle. Jeg synes India Gate klarte oppgaven greit. Vi spritet oss før vi gjekk inn, og da vi forlot restauranten. De hadde et system for å registrere nanbrød/ telefonnr på en app, men det fikk vi ikke til å virke. Skulle gjøre det manuelt, men de kom aldri tilbake på det. Ellers så er restauranten ryddig og ren. Hvite duker på bordet er et pluss. Service var god, og et hyggelig personale. Vi bestilte kylling og mix retter. Det smakte «indisk». Vi hadde nanbrød som tillegg. Til drikke hadde vi to brus. Vi betalte kr 800,- inkl en ca 50 kr i tips. Jeg vurderer maten som gjennomsnitt, og pris litt i overkant. Ellers så kan jeg anbefale restauranten - service og reinslighet.