Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Kjempebra”
Anmeldelse av India Gate

India Gate
Vurdert som nr. 4 av 63 Restauranter i Haugesund
Kjøkken: Indisk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 18. august 2021

India Gate Haugesund bør absolutt oppleves, fantastisk god mat, i gode omgivelser. Stopper aldri å komme her

Dato for besøk: juni 2021
Takk, elinaorke
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (383)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2226 av 383 anmeldelser

Anmeldt 10. august 2021 via mobile enheter

Jeg ble møtt med et smil og tilbud om hjelp med å velge fra menyen. Maten var god og servicen topp. Anbefales på det varmeste!

Dato for besøk: august 2021
Takk, Silje H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 31. juli 2021 via mobile enheter

Vi ventet nesten en time før vi i det hele tatt fikk bestille mat og drikke. Ventet lenge på bestillingen og fikk beskjed om at noe takeaway bestilling gikk foran vår bestilling. Snart halvannen time uten mat. Nå går vi snart!!!

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Helgeu
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. juli 2021 via mobile enheter

Vi bestilte lunsj Corma og Butter Chiken. Vi var her 16:00 på en torsdag og fikk flott service maten vi bestilte og raskt levert. Her vil jeg komme tilbake. Dette er den tredje beste indiske restauranten jeg har vert på i Norge. Anbefales.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, HenningStrauss
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. juli 2021

Vi var 4 stk som spiste her. To av oss fikk en helt annen rett enn den vi bestilte. Personalet beklaget ikke og var veldig lite møtekommende for å fikse det. Retten vi fikk var dyrere enn den vi hadde bestilt og de ville ha oss til å betale fullpris for alt. Det var også andre besøkende som fikk feil bestilling og dårlig service av personalet.

Eneste bonus var at maten var god, i hvert fall for de av oss som fikk det vi bestilte.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Oyvilind
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på India Gate, så også på

 

Har du vært i India Gate? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.