Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels.com
StayForLong
Expedia.com
Travelocity
Orbitz.com
Se alle 11 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre for ett rom, med varierende regler for inn-/utsjekking som fastsatt av stedet, og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (60)
Filtrer anmeldelser
60 resultater
Vurdering fra reisende
31
17
6
2
4
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
31
17
6
2
4
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 60 anmeldelser
Anmeldt 2. juli 2020 via mobile enheter

Rent og pent på doer, felles kjøkken og på hytta vi fikk tildelt. 521 kr for en natt - det syns vi var en bra pris. Flott å gå langs vannet og bort til Haraldshaugen. Hytta hadde også en liten uteplass, og det var gratis parkering. God service. Lov med dyr!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, kjersti0
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Adrian Thomson, Eier på Haraldshaugen Camping, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. juli 2020

Tusen takk Kjersti for fin tilbakemelding. Hyggelig å lese at du hadde er fint opphold her hos oss. Ha en fin sommer videre.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. november 2019

Kona og jeg ankom Haraldshaugen Camping på 2 stk MC. Bakpå sitter jentene. Vi blir tatt veldig godt imot. Får hjelp med sengetøy, og henvist til en flottt hytte. Hun som stod i resepsjonen anbefalte restuarant i sentrum som viste seg å være innertier. Fine fasiliteter. Rent og pent. Vakre omgivelser.

Dato for oppholdet: juli 2019
    • Verdi
    • Sted
    • Service
2  Takk, A1189FZtoml
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
169adriant, Eier på Haraldshaugen Camping, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. desember 2019

Tusen takk for flott tilbakemelding.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2019 via mobile enheter

Skulle ligge her 2 netter, men ble 3 siden vi likte oss så godt.
Topp service fra hyggelige folk i resepsjonen.
Jeg meldte i fra om at vann kranen nede ved bobilene ikke virket. I løpet av kort tid var det i orden.
Nært sentrum og mulighet til å leie små el biler til en gunstig pris.
Anbefales

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste med familie
Takk, dagivarl2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
169adriant, Eier på Haraldshaugen Camping, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. juli 2019

Tusen takk Dag Ivar for din tilbakemelding. Hyggelig å lese at dere trivdes.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juni 2019 via mobile enheter

Haraldshaugen camping ligger flott til nær havet, fine og velholdte hytter i ulik størrelse. Rent og pent overalt. Nærhet til Haraldshaugen Nasjonalmonument og kort vei til Haugesund sentrum. Fine gåveier langs havet. Veldig hyggelig betjening.

Dato for oppholdet: juni 2019
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, henningsol
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
169adriant, Eier på Haraldshaugen Camping, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. juni 2019

Tusen takk Henning. Hyggelig å lese at du hadde det fint her hos oss.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. juni 2019 via mobile enheter

Bobilferien blir ekstra hyggelig når vi camperer på en koselig velutstyrt, ren og pen campingplass med hyggelig betjening, mange muligheter for utflukter både på sykkel, med beina og bil. Campingplassen låner også ut el-sykler og el-biler.
I tillegg fikk vi vasket klær. Kort vei til butikk, 400 meter) så vi fikk kjøpt ferske rundstykker til frokost.
Kan trygt anbefales.

Dato for oppholdet: juni 2019
Reisetype: Reiste som et par
Takk, eveanitasandk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
169adriant, Eier på Haraldshaugen Camping, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. juni 2019

Tusen takk Eva for flott tilbakemelding. Hyggelig å høre at dere hadde det fint her hos oss. Håper på å se dere igjen.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser