“Styrer unna. ”
Anmeldelse av Il Forno

Il Forno
Vurdert som nr. 8 av 111 Restauranter i Haugesund
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Levering, Reservasjoner
Beskrivelse: IL FORNO betyr «Ovnen». I vår restaurant bakes pizzaen i en unik steinovn fra Italia. I tillegg til pizza serverer vi en stor pastameny samt mange tradisjonelle hovedretter fra Italia. For at du skal kunne nyte den originale smaken, importerer vi de fleste av våre råvarene direkte fra Italia. Du får eksempelvis kun ekte mozzarellaost på pizzaen. Alle våre sauser er egenproduserte etter tradisjonsrike oppskrifter. Velkommen til en italiensk opplevelse. Vi har alle rettigheter. Hos oss kan du også bestille take away! I 2. etasje finner på Il Forno finner du et flott selskapslokale. Her kan vi dekke opp til 100 personer. Lokalet er meget godt egnet til fødselsdager, firmafester, julebord m.m.
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Var på Il Forno en sen lørdags ettermiddag, så regnet med noe støy - ingen trekk for det.

Maten var helt ok, hverken mer eller mindre. Hadde forventet mer. Servitørene virket stort sett uinteresserte.

Måtte krangle litt for å beholde karaffelen med alkoholfri vin, da jeg ville ha resten som var i den.

Kommer ikke tilbake.

3  Takk, Ingrid T

Anmeldt 1. juli 2020 via mobile enheter

På reise hele dagen og sent til byen og ikke bestilt bord. Men vi fikk raskt bord likevel og hurtig servering av pasta/biff, hvitløksbrød mm - alt meget velsmakende! Anbefales!

Takk, mortenb408
Anmeldt 5. juni 2020 via mobile enheter

Tørr mat , menyen har feil informasjon om allergener , servitørene fraværende og lite service minded, gikk derfra sulten

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, sorhus
Anmeldt 2. april 2020

Vi valgte småretter "to share", fikk et godt utvalg på bordet med gode småretter. Hyggelig og imøtekommende betjening sørget for at vi ble godt ivaretatt både med påfyll av mat og drikke.

Dato for besøk: mars 2020
Takk, jakobg470
Anmeldt 5. februar 2020 via mobile enheter

Plassert på resturantstripen til Haugesund med utsikt til Karmsund.
Har innglasset veranda som sikkert er flott på sommeren.
Trivelig betjening tok fint i mot oss. Fikk servert bra pizza og gode pastaretter. Pastarettene var litt små for voksne menn

Dato for besøk: februar 2020
1  Takk, Tengs

Reisende som så på Il Forno, så også på

Har du vært i Il Forno? Del dine erfaringer!