Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat, hyggelig betjening”
Anmeldelse av Il Forno

Il Forno
Vurdert som nr. 7 av 61 Restauranter i Haugesund
Prisklasse: USD 14 - USD 43
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Beskrivelse: IL FORNO betyr «Ovnen». I vår restaurant bakes pizzaen i en unik steinovn fra Italia. I tillegg til pizza serverer vi en stor pastameny samt mange tradisjonelle hovedretter fra Italia. For at du skal kunne nyte den originale smaken, importerer vi de fleste av våre råvarene direkte fra Italia. Du får eksempelvis kun ekte mozzarellaost på pizzaen. Alle våre sauser er egenproduserte etter tradisjonsrike oppskrifter. Velkommen til en italiensk opplevelse. Vi har alle rettigheter. Hos oss kan du også bestille take away! I 2. etasje finner på Il Forno finner du et flott selskapslokale. Her kan vi dekke opp til 100 personer. Lokalet er meget godt egnet til fødselsdager, firmafester, julebord m.m.
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Bra mat og hyggelig betjening. Prisene er helt greie. Deilig med varme i peisen. Et lite minus er at betjeningen ikke snakker norsk. Greit med engelsk for de fleste av oss, men det er ikke alle nordmenn over en viss aldergruppe som har lært engelsk.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, AnitaStrindeberg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (332)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1822 av 333 anmeldelser

Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Kjempe koselig plass med super atmosfære.
Effektive servitører som sørger for topp service.
Nydelig mat til OK priser, godt vin utvalg.
Men tomt for lemoncello.
Jon Olav

Dato for besøk: juni 2020
Takk, jool-hes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Var på Il Forno en sen lørdags ettermiddag, så regnet med noe støy - ingen trekk for det.

Maten var helt ok, hverken mer eller mindre. Hadde forventet mer. Servitørene virket stort sett uinteresserte.

Måtte krangle litt for å beholde karaffelen med alkoholfri vin, da jeg ville ha resten som var i den.

Kommer ikke tilbake.

Dato for besøk: juli 2020
3  Takk, Ingrid T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. juli 2020 via mobile enheter

På reise hele dagen og sent til byen og ikke bestilt bord. Men vi fikk raskt bord likevel og hurtig servering av pasta/biff, hvitløksbrød mm - alt meget velsmakende! Anbefales!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, mortenb408
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juni 2020 via mobile enheter

Tørr mat , menyen har feil informasjon om allergener , servitørene fraværende og lite service minded, gikk derfra sulten

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, sorhus
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Il Forno, så også på

 
Haugesund, Rogaland
 

Har du vært i Il Forno? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din