Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat, men mye å hente på service.”
Anmeldelse av Il Forno

Il Forno
Vurdert som nr. 6 av 63 Restauranter i Haugesund
Prisklasse: USD 12 - USD 39
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Levering, Reservasjoner
Beskrivelse: IL FORNO betyr «Ovnen». I vår restaurant bakes pizzaen i en unik steinovn fra Italia. I tillegg til pizza serverer vi en stor pastameny samt mange tradisjonelle hovedretter fra Italia. For at du skal kunne nyte den originale smaken, importerer vi de fleste av våre råvarene direkte fra Italia. Du får eksempelvis kun ekte mozzarellaost på pizzaen. Alle våre sauser er egenproduserte etter tradisjonsrike oppskrifter. Velkommen til en italiensk opplevelse. Vi har alle rettigheter. Hos oss kan du også bestille take away! I 2. etasje finner på Il Forno finner du et flott selskapslokale. Her kan vi dekke opp til 100 personer. Lokalet er meget godt egnet til fødselsdager, firmafester, julebord m.m.
Anmeldt 3. august 2021 via mobile enheter

Dette kunne ha vært 5. Men den æren skal kokken ha. Maten var nemlig både smakfull og god. Forretten en caprese innfridde. Det gjorde også secondoen som besto av tortellini med kylling og sort pasta med krabbe.

Servicen derimot sto til 1. ikke et smil å se på de to mannlige servitørene under middagen. Lokalet var ikke fullt, men ingen av dem evnet noen gang gjennom middagen og spørre oss om hva vi synes om maten. Vi følte nærmest vi var til bry da vi ba om regningen. Det ble selvfølgelig ikke noe tips, og ei heller da vi gikk var det noe forsøk på et «velkommen tilbake» eller «takk for besøket».

Oppsummert: Svært god mat, men denne 2. august 2021 sviktet kundevennlighet og service fullstendig!

Dato for besøk: august 2021
Takk, jesamund
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (344)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1216 av 344 anmeldelser

Anmeldt 29. juli 2021 via mobile enheter

Familie på fire bestilte hver vår pizza. Pizzaen smakte veldig godt. Ellers litt hektisk stemning i restauranten og de ansatte virket overarbeidet. Allikevel kom mat og drikke raskt på bordet. Restauranten ligger hyggelig til på kaia i Haugesund.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, tberg4
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. juli 2021

Var her med venner to ganger i juli. Begge ganger blir vi ikke imponert av maten akkurat. Servicen er grei. Trivelige lokaler.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Reisefroken
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. juli 2021 via mobile enheter

Blide servitører og svært god mat. Anbefaler pizza og da gjerne en bianco. Meget bra. Atmosfære mangler det litt av og de kunne godt gjort litt med interiør. Litt veikro følelse. Noe hektisk og litt stresset betjening. Prisnivå er helt ok og på det jevne.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, Dag S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. juli 2021 via mobile enheter

Vi spiste lunsj her og alle var godt fornøyd med maten. Pasta var fint tilberedet, pizza var sprø og fin og tapas tallerken hadde mange gode smaker. Kun en servitør på jobb da vi kom som gjorde sitt ytterste for å plassere gjester, ta i mot bestillinger å servere. Dette gjorde selvsagt at det tok tid å bestille og å få mat på bordet, men solen skinte og servitøren var blid og jobbet så effektivt hun kunne, så vi mistet ikke humøret av den grunn.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Odd S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Il Forno, så også på

 

Har du vært i Il Forno? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.