Bestilte bord til fire personer for en hyggelig kveld med familien, men gikk misfornøyd fra restauranten etter både dårlig service og mat.
Ved ankomst ble vi vist til et bord som det var dekket med en kuvert, fettflekker og smuler. Da jeg kommenterte dette, fikk jeg et surt svar om at "det tok tid å skifte duk". Det var heller ikke mulig å få et av bordene ved siden av som var ledige (og det var heller ingen andre som satt seg der så lenge vi var der!).
Etter å ha ventet på ny duk fikk vi bestilt. Drikkevarene kom kjapt (bla. Pepsi uten kullsyre), men det tok veldig lang tid før maten kom. En av oss spurte om det var mulig å få ketchup. Fikk da et surt svar fra servitøren om at hun "bare hadde to hender", før hun gikk. Etter en stundt måtte vi på ny spørre etter ketchup etter en stund, for hun hadde tydeligvis glemt det ut.
Maten var ikke noe å skryte av. Biffen var ok stekt, men tilbehøret var ikke noe spesielt, og i sum var det et dårlig måltid. Fikk også en følelse av at de helst så at vi gikk snarest etter at vi var ferdige med å spise. Ikke mye kundevennlighet eller serviceinnstilling å spore her.
Alt i alt ble beøsket preget av den elendige servicen. Maten var også under par. Setter aldri mine ben der igjen. Det er nok av gode spisesteder å velge mellom i Haugesund - ikke velg Big Horn Steak House.