Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dårlig service...enkel og smakløs mat”

Big Horn Steakhouse Haugesund
Vurdert som nr. 42 av 63 Restauranter i Haugesund
Prisklasse: USD 85 - USD 550
Kjøkken: Steakhouse
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Reservasjoner
Beskrivelse: Vår Big Horn Steakhouse i Haugesund ligger i «Kråkereiret» ved Risøy-brua med inngang fra kaia. Her kan du nyte både et hyggelig måltid og den flotte utsikten over Smedasundet. Restauranten har sitteplasser for inntil 100 personer, samt uteservering på terrassen om sommeren. Egen VIP-avdeling for lukkede selskaper, forretningsmiddager og konferanser.
Anmeldt 12. juli 2020

Stakk innom her en søndags ettermiddag med min kone, ringte først og bestilte bord, da vi ankom fikk vi beskjed om å velge oss plass, da de hadde mye ledig...burde vel lukta lunta allerede . Kunne nå skrevet en roman i lengde av de som skjedde, skal korte det kraftig ned til hva som er det faktiske problem med plassen.
-servitører som tydelig er ufaglærte og ikke interessert i å gi god service
Smile, være imøtekommende, få gjest til å føle seg velkommen og ønsket, her mangler det totalt
- ingen interesse i å gi oss råd på hva vi bestilte, og hva vi fikk, vi bestilte en meksikansk biff m tilbehør, fikk et tørt kjøttstykke med ei skje rømme på toppen...aldri sett makan...nekter tro at en meksikaner har sett noe sånt..
Vi spiste, og gikk for å betale...vi gadd ikke vente til de kom til bordet, det måtte 2 personer til for å få ut en faktura, de tilbød oss 50% rabatt, så sluttsum ble 550kr, jeg betalt 600...setterikke min for der igjen, har vært på denne kjedens restauranter i Sandnes ogBergen tidligere, meget bra, Haugesund, heilt elendig, gå på McDonald’s istedet

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, janbP935QY
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (140)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1519 av 140 anmeldelser

Anmeldt 25. februar 2020

Haugesund i 100, kom for å spise mat for en 100 lapp, men kommer aldri her igjen.
Servicen var så elendig at jeg aldri har opplevd maken, sur og uhøflig jente/dame som serverte oss!
Aldri opplevd så lite service innstilt før!
Maten var heller ikke noe å Skryte over, en av oss fikk uten saus, biffen var smakløs og kald.
Men alle verst var servicen, maten kostet kun 100 kr, pga kunne vi prøvd igjen! Men med sånn service, kommer vi aldri igjen og vi vil og dele denne erfaringen me vennner og kjente!

Dato for besøk: februar 2020
Takk, Markus1223
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. januar 2020 via mobile enheter

Kjempefornøyd, både med mat og betjening. Veldig hyggelig personale, og entrecoten var perfekt. Kan virkelig anbefale de fløtegratinerte potetene, de er virkelig noe for seg selv. Dette var en topp restaurant-opplevelse. Kommer gjerne tilbake. Anbefales

Dato for besøk: januar 2020
1  Takk, Oyvind66
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. desember 2019

Ut for å hygge seg..da går en IKKE hit !!! Med en gang vi kom fikk vi meny og vann og annet drikke. Men servitøren stresset litt med bestillingen..før vi fikk sett igjennom i ro. Så kom maten på bordet .Regner en med å få et godt måltid som er laget slik at det smaker GODT da får du det antageligvis ikke her i desember !! At maten er skikkelig gjennomvarm i det minste må en kunne forventer . "Hvit" trevlete pepperbiff -smakløs. VAR DET BIFFKJØTT egentlig- og fra hvilket dyr? Saus ..(ja vet ikke hva det skulle forstille.) Ikke peppersaus /bernaisesaus vi hadde bestilt iallfall! En dvask grønn salat. Huff. Bestiilingslappen satt i oppløsning under maten. Vi var 4 stk. som følte oss beklemt på kokkens vegne. Da en av oss tok bladet fra munn.. var det kun en spak beklagelse fra servitøren (henne syns vi litt synd på i grunn) Hun beklaget å opplyste om at dette var hva som er avtalt fra sentralt hold..hva nå det betyr? VI FIKK BETALTE OVER 2000KR for dette besøket vi- fikk intet farvel da vi sa "ha det"…Vi kommer ikke igjen !

Dato for besøk: desember 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, TVikl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. november 2019

2 par som skulle spise. Bestilte 4 glass hvitvin som apretif, og fikk meny. De hadde kampanje på 3 retters, noe vi alle var enige om å spise. 1 gjest valgte well done og 3 gjester valgte medium. Men det får da være grenser. Gjest som hadde bestilt well done fikk en biff som var medium, og de 3 andre gjestene som hadde valgt medium, fikk bortimot rått kjøtt. Vi klagde på dette, og servitør skulle se hva hun kunne gjøre. Det endte opp med at servitør tok med tallerkene tilbake til kjøkken, og vi ventet å få tilbake kjøø steikt medium. Vi fikk tilbaketallerken som var vasket rundt kanten eller ny tallerken med samme kjøttstykke på, og like rødt og blodig som før. Vi gadd ikke nå å klage på nytt, for vi skulle videre på annet program, og hadde en klokke å forholde oss til. Vi fikk kaffi til dessert - gratis!! Og 2 av rettene (kampanje) skulle vi slippe å betale for. Kan og legge til at vi bestilte en fl rød vin til hovedretten. Alt i alt var dette en skikkelig kjedelig opplevelse på noe som ellers var en flott helg i byen.

Dato for besøk: november 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Anneferieglad
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Big Horn Steakhouse Haugesund, så også på

 
Haugesund, Rogaland
Haugesund, Rogaland
 

Har du vært i Big Horn Steakhouse Haugesund? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din