Stakk innom her en søndags ettermiddag med min kone, ringte først og bestilte bord, da vi ankom fikk vi beskjed om å velge oss plass, da de hadde mye ledig...burde vel lukta lunta allerede . Kunne nå skrevet en roman i lengde av de som skjedde, skal korte det kraftig ned til hva som er det faktiske problem med plassen.
-servitører som tydelig er ufaglærte og ikke interessert i å gi god service
Smile, være imøtekommende, få gjest til å føle seg velkommen og ønsket, her mangler det totalt
- ingen interesse i å gi oss råd på hva vi bestilte, og hva vi fikk, vi bestilte en meksikansk biff m tilbehør, fikk et tørt kjøttstykke med ei skje rømme på toppen...aldri sett makan...nekter tro at en meksikaner har sett noe sånt..
Vi spiste, og gikk for å betale...vi gadd ikke vente til de kom til bordet, det måtte 2 personer til for å få ut en faktura, de tilbød oss 50% rabatt, så sluttsum ble 550kr, jeg betalt 600...setterikke min for der igjen, har vært på denne kjedens restauranter i Sandnes ogBergen tidligere, meget bra, Haugesund, heilt elendig, gå på McDonald’s istedet