“Elendig service og dårlig mat!”

Big Horn Steakhouse Haugesund
Vurdert som nr. 55 av 70 Restauranter i Haugesund
Prisklasse: kr 905 - kr 5 853
Kjøkken: Steakhouse
Middagsalternativer: Reservasjoner
Beskrivelse: Vår Big Horn Steakhouse i Haugesund ligger i «Kråkereiret» ved Risøy-brua med inngang fra kaia. Her kan du nyte både et hyggelig måltid og den flotte utsikten over Smedasundet. Restauranten har sitteplasser for inntil 100 personer, samt uteservering på terrassen om sommeren. Egen VIP-avdeling for lukkede selskaper, forretningsmiddager og konferanser.
Anmeldt 22. juli 2022

Dårlig service.... dårlig mat..

Vi ventet lenge før de tok imot bestillingen. Og så starter den reisen med en biffen som var kald og seig.. vi bestilte med sopp stuing og den ble servert som suppe! Big Horn potetene var rå (halvparten var rå) og brokkolien var svidd. Vi klaget og ble fortalt at kjøkken var stengt. Men nabobordet fikk maten sin 5-7 min etter vi fikk beskjed om at kjøkken var stengt..

Maken på dårlig spisested.... skal det være sånn??

Takk, kennethnA4203RZ

1923 av 167 anmeldelser

Anmeldt 10. mai 2022

Vi skulle spise en bedre middag i forbindelse med en konfirmasjon. Dette skrev vi da vi booket. Vi valgte nettop denne restauranten pga lokaliteter, fin restaurant og nydelig utsikt. Men da vi kom så måtte vi sitte i Samson sin restaurant. Det var ikke satt klart bord til antallet vi hadde bestilt og vi ble plassert innerst i ett mørkt hjørne. Bordene var små og vinglete. Vi hadde dratt helt dra Stord siden vi ønsket å spise på ett litt finere sted. Det var det altså ikke. Ble svært skuffet over at det ikke stod en eneste plass at vi ikke kunne spise i restauranten til Big Horn.

Men maten var god, og servitøren var ekstra hyggelig og imøtekommende. Så ett pluss der.

Dato for besøk: mai 2022
Takk, 849grethea
Anmeldt 19. april 2022

Dette var dårlige greier!
Ytrefilet seig som en skosåle,kald brokkoli. Fløtegratinerte poteter helt ok. Kryddersmør som ikke smakte noe som helst. Vimsete servitør som ikke kom med menykartet før vi spurte etter det. Lite oppmerksom i det hele tatt. Her har Big Horn virkelig gått i nedoverbakke. Vi kommer ikke tilbake

Dato for besøk: april 2022
1  Takk, 647connys
Anmeldt 1. desember 2021

Vi valgte BIG HORN pga tidligere besøk og angrer ikke. Menyen kom kjapt. og bestillingen ble også kjapt tatt. Biffene og tilbehør smakte fantastisk. Flink kelner tok godt vare på oss. Rent og ryddig. Så nok ett hyggelig besøk.

Dato for besøk: oktober 2021
Takk, EINAR INGE L
Anmeldt 17. oktober 2021 via mobile enheter

Bestilte Mexican pepper steak. Nydelig smak. Perfekt stekt og mør. Hvitløksbaguettene og hvitløkssmøret gikk ned på høykant. Den bakte poteten derimot kunne ha hatt mer smak og vært ferskere/bedre stekt.

Dato for besøk: oktober 2021
Takk, Anne S

Reisende som så på Big Horn Steakhouse Haugesund, så også på

Haugesund, Rogaland
Haugesund, Rogaland

Har du vært i Big Horn Steakhouse Haugesund? Del dine erfaringer!