“Dårlig matopplevelse”

Vurdert som nr. 61 av 110 Restauranter i Haugesund
Prisklasse: kr 944 - kr 6 106
Kjøkken: Steakhouse
Middagsalternativer: Reservasjoner
Beskrivelse: Vår Big Horn Steakhouse i Haugesund ligger i «Kråkereiret» ved Risøy-brua med inngang fra kaia. Her kan du nyte både et hyggelig måltid og den flotte utsikten over Smedasundet. Restauranten har sitteplasser for inntil 100 personer, samt uteservering på terrassen om sommeren. Egen VIP-avdeling for lukkede selskaper, forretningsmiddager og konferanser.
Anmeldt 17. september 2023

Vi hadde lyst å prøve big horn Haugesund. Mat og så frem til en hyggelig kveld. Men dette ble en av det verste jeg har opplevd. Maten står til stryk og sånn skal det ikke være. Et sted av dette kaliber hadde vi større forventninger til. Vi kammer aldri til å spise her igjen. Jeg vil helle ikke anbefale noen å spise her. Jeg lar det være med det så får en finne ut av resten selv.

Dato for besøk: september 2023
    • Atmosfære
1  Takk, williamj995

Anmeldt 9. september 2023 via mobile enheter

Bra meny. Topp service av servitør Lucas. Ypperlig vinforslag til maten. Ølen var litt dau men det burde jeg gitt beskjed om da det kanskje nettopp var byttet fat eller tank. All in all en perfekt kveld

Dato for besøk: september 2023
Takk, kvepsen
Anmeldt 29. juli 2023

De gadd ikke å finne bord til oss. Mange ledige bord. 2 servitører sa bare vent litt. Etter 15 minutter gikk vi.

Dato for besøk: juli 2023
Takk, Arne Georg M
Anmeldt 24. mai 2023 via mobile enheter

Kom inn på Big Horn Steak House og fikk muligheten til å sitte hvor jeg ville. Servitøren var hyggelig og ga meg 2 menuer, en for maten og en for alkoholen. Ble fort en shot med Jäger å en 0,6 øl hhhhh.

Bestillingen tok kansje 20 til 25 minutter før vi fikk maten.

Ærlig, helt greit mat. Biffen var medium stekt med hvitløk som var godt & forventet. Fikk chips til maten, som ikke var forventet. Gratinert brokkoli va godt det også som ga maten en plus, to be honest. Smørret på biffen gjor maten mer saucy som va bra det også.

OK- opplevelse.

Dato for besøk: mai 2023
Takk, Go52151576874
Anmeldt 24. mai 2023 via mobile enheter

Tok turen til det eneste «Steak House»’et vi har i byen, og forventet en god steak med god tilbehør.

Bestilte en 200g rib eye entrecoté (medium rare) stekt med hvitløk, og den kom ut nærmere «well done»… Minus
Var godt med kryddersmøret derimot.

Som tilbehør valgte jeg søtpotet fries og de svarte til forventningene. De var gode, og jeg fikk en stor porsjon. Plus

Utenom det var Béarnaisesausen helt grei, og aspargesbønnene var også greie.

Alt i alt var det en grei steak-middag, men skuffet over at steaken ikke var bedre, når det er hele-halve merkevarken. Det var som forventet utifra tidligere anmeldelser.

Alt i alt så dette er et greit sted å spise på.

Dato for besøk: mai 2023
Takk, D3694OWthomash

Reisende som så på Big Horn Steakhouse Haugesund, så også på

Haugesund, Rogaland
Haugesund, Rogaland

Har du vært i Big Horn Steakhouse Haugesund? Del dine erfaringer!