Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Alltid en fryd å gå i Djupadalen.

Nært byen, men allikevel stille og fredelig. Mange forskjellige og turløyper, selv går jeg som... les mer

Anmeldt 6. juni 2021
annikenss
,
Haugesund, Norge
Perfekt for tur med hele familien

God tilkomst nært byen, rikelig med parkering. Flotte turveier som passer alle. Grill plasser og... les mer

Anmeldt 19. juli 2020
jool-hes
,
Bergen, Norge
via mobile enheter
Les alle 95 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Haugesund
fra USD 82,36
Mer informasjon
Anmeldelser (95)
Filtrer anmeldelser
95 resultater
Vurdering fra reisende
63
28
4
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
63
28
4
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1419 av 95 anmeldelser
Anmeldt 27. august 2018 via mobile enheter

Flott sted å være med barn. Supert tursted med bademuligheter og grill. Mange ulike løyper. Klatreløype.

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, Bente R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. august 2018

Flott område i gåavstand fra Haugesund sentrum, flotte grusstier og skogstier. Turen kan legges til rette for dem som ønsker en fin spasertur i flott natur, eller for de som krever mer av en tur til områdene rundt byen.

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, Knut K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. august 2018 via mobile enheter

Djupedalen er et flott turområde i Haugesund . Å gå blant løvtrær og nåletrær er bra for kropp og sjel. Djupedalen har både grusveier og skogstier. Område er et godt utgangspunkt for toppturer i byheiene. Jeg går i Djupedalen flere ganger i uka og synes det er veldig fint turområde.

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, dolimit
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. juli 2018

Her er en flott plass å gå en tur, Her kan det bades, sykle,lufte hunden eller bare spasere/ rusle rundt i naturen, kan anbefales

Dato for opplevelse: mai 2018
Takk, Thor K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. juli 2018 via mobile enheter

Flott område for fritid, fine turløyper i variert terreng, bade og grillmuligheter.
Passer for alle aldre, to og firbente eller på hjul.

Dato for opplevelse: juni 2018
Takk, randi1960
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser