“Kjedelig bakeri, Ok for en bolle.”
Anmeldelse av Naturbakst

Naturbakst
Vurdert som nr. 2 av 6 Smått og godt i Haugesund
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Dyrt, masse fugler som flyr i hodet på deg( hvis man sitter ute). Dårlig rengjøring. De ryddet knapt av og vi så ingen som vasket bordene. Kanskje verdt å ta med seg en bolle, men ingen plass for et måltid el sandwich.

1  Takk, MissyNorway

Anmeldt 5. mars 2020 via mobile enheter

Det var «Haugesund i 100» og det betyr et måltid til 100kr på kafé og restauranter i by’n.
Formiddagskafe’ på naturbakst var veldig vellykket. Knallgodt rundstykke der du fikk velge selv pålegg og ikke minst kake til. Fantastisk Napoleonskake ble mitt valg. Drikke te/kaffi fulgte med. Helt utrolig smakfullt og VELDIG billig!
Det blir nytt besøk der med den gode maten, knallgode kaker og fin service.
Det er en fin plass med veldig god mat.

Dato for besøk: mars 2020
1  Takk, oddbj_rgo2016
Anmeldt 13. juli 2019 via mobile enheter

Er ofte innom denne perlen for å handle med meg noe godt brød og påsmurt! Utvalget er stort noe som vil si at det er mye å velge imellom! Det tilbys glutenfritt, og velger du påsmurt kan du selv velge hva du vil ha på! Maten er alltid fersk og god, og baksten nylaget!

Dato for besøk: mai 2019
2  Takk, schengscheng
Anmeldt 19. april 2019 via mobile enheter

Stakk innom for en tidlig frokost og det angrer vi ikke på. Mye snadder her dagsferske baguetter påsmurt med mye godt. Trivelig cafe med parkering utenfor døren. Veldig flott plass. Kan absolutt anbefales.

Dato for besøk: mars 2019
Takk, tor56Haugesund
Anmeldt 10. september 2018

Helt greit for en kaffe og bra utvalg av påsmurt snadder, rolig voksent miljø og ikke minst parkering utforbi

Dato for besøk: september 2018
Takk, John H

Reisende som så på Naturbakst, så også på

Haugesund, Rogaland

Har du vært i Naturbakst? Del dine erfaringer!