Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Terningkast 6”
Anmeldelse av Sabi Sushi Haugesund

Sabi Sushi Haugesund
Vurdert som nr. 1 av 62 Restauranter i Haugesund
Prisklasse: USD 1 - USD 8
Kjøkken: Sushi, Japansk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 7. november 2018 via mobile enheter

Sabi Sushi i Haugesund skuffer aldri. Kjemp god (!) sushi, alltid ryddig og rent i lokalet og betjeningen er alltid imøtekommende, smilende og service innstilt.

Dato for besøk: november 2018
2  Takk, 51annelisek
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (172)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1620 av 172 anmeldelser

Anmeldt 6. november 2018

Bestilte endel sushibiter sammen med familien. Ble nok til alle, og var vært digg. Godt for de som liker sushi fra før, og fant favoritter i noen av de bitene jeg ikke hadde smakt før.

Dato for besøk: februar 2018
Takk, Mariavx
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. november 2018 via mobile enheter

Veldig fornøyd med mat og service, kjekt å se kokken tilberede mat, jeg bestilte etter anbefaling dagens meget godt og variert

Dato for besøk: november 2018
Takk, rowiik
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. august 2018 via mobile enheter

Sabi leverer enda en gang - suveren sushi og god service dagens er et sikkert valg. Anbefales11

Dato for besøk: august 2018
Takk, 66jespers
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2018 via mobile enheter

Sabi Sushi i Haugesund har den beste sushi jeg har smakt! Der enten spiser jeg i restauranten, eller jeg tar med meg hjem. Det hender også at vi kjøper med oss og har til lunsj på jobb! Når jeg skal ha gjester hjemme kjøper jeg som regel Midori Deluxe. Fantastisk godt!!!

Dato for besøk: juni 2018
1  Takk, jorunnr531
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Sabi Sushi Haugesund, så også på

 
Haugesund, Rogaland
 

Har du vært i Sabi Sushi Haugesund? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din