Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God lunsj ”
Anmeldelse av Sabi Sushi Haugesund

Sabi Sushi Haugesund
Vurdert som nr. 1 av 64 Restauranter i Haugesund
Prisklasse: USD 1 - USD 8
Kjøkken: Sushi, Japansk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

Spiste lunsj og valgte en enkel dagens. Veldig godt! Fersk og god sushi. Her skal jeg tilbake på middag.

Dato for besøk: august 2020
Takk, arildonessolini
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (173)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

610 av 173 anmeldelser

Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Virkelig god sushi, noe av det beste jeg har fått servert. Hyggelig restaurant og bra service. Anbefales.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, indre1820
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

God sushi med ikke verdt prisen!..
Sushien smakte godt, men jeg har smakt mye bedre andre steder. De har samme pris som du ville fått på en høy klasses sushirestaurant midt i Bergen eller Oslo.

Ikke verdt prisen! Men MÅ du ha, så må du :)

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, renemsamdal
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. mai 2020

tilbyr ikke hjemmelevering , dette bør tripadvisor fjerne fra sin nettside.
her står det at vi kan få levert

Dato for besøk: juni 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, P8335APcarolineh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. desember 2019 via mobile enheter

God mat og deilig omgivelse. Stedet har en rolig bakgrunnsmusikk som gjør omgivelsene bra. Når det gjelder maten mann får så kan man se med en gang at kvaliteten er av topp kvalitet og etter å ha smakt den så vil smilet komme fram.
Greie og hyggelige folk som jobber her også.

Dato for besøk: desember 2019
Takk, steffenalfheim
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Sabi Sushi Haugesund, så også på

 
Haugesund, Rogaland
 

Har du vært i Sabi Sushi Haugesund? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din