“Alltid hyggeli”

Egon Haugesund
Vurdert som nr. 3 av 6 Smått og godt i Haugesund
Kjøkken: Amerikansk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Beskrivelse: Egon er en en restaurant hvor alle skal føle seg hjemme. Vi har en bred meny hvor du finner pasta, burger, pizza, kjøtt, vegetarisk, fisk, salater, lunsjretter, sandwich, barnemat og gode desserter. Vi har også mye god drikke. Egon er tilpasset for gode opplevelser med sin lune atmosfære og hyggelig betjening. Mange av våre gjester elsker å se på de historiske bildene fra lokalområdet. Egon leverer også Take Away, eller Take Home som vi kaller det på Egon. Velkommen!
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Som alltid veldig god mat og hyggelig. Denne kvelden var det veldig mye folk og det gikk tregt med bestillingene. Det kunne med fordel vært åpnet opp en kasse til for å ta imot bestillinger. Ut over det, kjempehyggelig og hjelpsom betjening og maten var som forventet kjempegod.

2  Takk, AnitaStrindeberg

Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

På ferie i Haugesund. Vi satte tenåringene på hotellet og gikk på Egon for å kose oss alene. Vi har litt utfordringer matmessig da jeg har melkeallergi og glutenintoleranse. Vi var der i 19-tiden på en fredag. Det var veldig mye støy og bråk i lokalet, og bordene sto veldig tett. Jeg bestilte torsk fra nord-Norge og min mann entrecôte. Maten kom relativt raskt. Jeg fikk en tomatsaus til fisken, da ettersom sausen som vanligvis er med retten inneholder melk. Tomatsausen var en god erstatning. Fisken var stekt litt for mye, men smakte ellers god. Retten generelt kunne hatt mer smak, det ble litt anonymt og smakløst for min del. Min mann var fornøyd med maten sin, men han syntes det var for lite tilbehør og at det tilbehøret som var med var litt smakløst. Hyggelig og imøtekommende betjening trekker opp opplevelsen. Vi gjorde oppholdet kort og gikk med en gang vi hadde spist, dette p.g.a støy og mye folk.

Takk, AnnHavdalen
Anmeldt 15. juni 2020

Jeg var innom her ettersom det var den første restauranten jeg fant. Både mat og drikke smakte godt og betjeningen var hyggelig. Dog, så var det noe dyrt.

1  Takk, Øyvind G
Anmeldt 6. mars 2020 via mobile enheter

Nydelig Egon burger , som ble anbefalt av personell.
God dessert, flott stemning og ikke minst rolig og avslappet miljø og sitte i.

Dato for besøk: mars 2020
Takk, gjertrul
Anmeldt 10. november 2019

Han som tok imot bestilling hjalp med og bære drikken til bordet. (Noe som er første gang jeg opplever på en Egon restaurant) Barna fikk servert maten først; Tommel opp.,
Og både både små og store var fornøyde med maten vi fikk:)

Dato for besøk: november 2019
Takk, astriveronica

Reisende som så på Egon Haugesund, så også på

Haugesund, Rogaland

Har du vært i Egon Haugesund? Del dine erfaringer!