“Her virker det til at de ansatte trives på jobb ❤️”
Anmeldelse av Egon Haugesund

Egon Haugesund
Vurdert som nr. 4 av 6 Smått og godt i Haugesund
Kjøkken: Amerikansk
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Beskrivelse: Egon er en en restaurant hvor alle skal føle seg hjemme. Vi har en bred meny hvor du finner pasta, burger, pizza, kjøtt, vegetarisk, fisk, salater, lunsjretter, sandwich, barnemat og gode desserter. Vi har også mye god drikke. Egon er tilpasset for gode opplevelser med sin lune atmosfære og hyggelig betjening. Mange av våre gjester elsker å se på de historiske bildene fra lokalområdet. Egon leverer også Take Away, eller Take Home som vi kaller det på Egon. Velkommen!
Anmeldt 14. april 2024

Var ute og spiste alene da jeg var på jobbreise.
Bestilte pasta pollo. Maten kom raskt på bordet og smakte veldig godt!
Det beste med hele besøket var de ansatte som jobbet der! Det virket som om at de hadde det utrolig kjekkt på jobb, og det smittet over på humøret mitt!
Er jeg på besøk i Haugesund igjen, kommer jeg tilbake 😃

Dato for besøk: april 2024
Takk, katrinea2021

Anmeldt 20. februar 2024

Var på Egon Haugesund Lørdag 17. Febr. Måtte vente lenge på bord, da de som hadde reservert bord ble prioritert. Maten var helt grei, men betalte altså 256 kr for dispenserbrus for oss fire. Ble skuffet av at de ville ha oss raskt ut av restauranten, etter at de så at vi snart hadde spist opp. De begynte å rydde av bordet, før min datter på 10 var ferdig med å spise.

Dato for besøk: februar 2024
Takk, Maps40723325294
Anmeldt 13. januar 2024

Bestilling med mobil virket ikke, måtte stå i kø og bestille i en trangt og travel bar.
Baconsurret indrefilet: 1 stk vassen og smakløs strimmel med bacon.
Litt mye stekt til medium å være og kjedelig tilbehør, generelt lite mat.

Kvalitet og pris samsvarer ikke i det hele tatt.

Dato for besøk: januar 2024
Takk, 955andersw
Anmeldt 11. januar 2024 via mobile enheter

Service var god, så god som en kan forvente. Maten var ok vi hadde to forskjellige retter en pasta og en fisk og chips. Pastaretten som var en lunsj rett, men allikevel stor nok. Pastaen var litt smakløs men passelig tyggemotstand. Sausen var tynn og uten karakter, krydderiene som beskrevet i menyen var nesten ikke mulig å smake. Den friterte løken var nesten helt perfekt. Den løftet helheten og gjorde at det totalt sett var måltidet ok.
Fish & Chips var gjennomsnittlig men erter pure var god selv om litt mer krydder ville løfte den ennå litt. Remulade var over snittet.
Hele opplevelsen her var ok

Dato for besøk: januar 2024
Takk, Håkon Frode S
Anmeldt 26. desember 2023 via mobile enheter

Betjening like hyggelige og hjelpsomme uansett hvor mange gjester det er i restauranten. God mat og rask levering. Veldig koselig restaurant som anbefales på det sterkeste.

Dato for besøk: desember 2023
Takk, finnt349

Reisende som så på Egon Haugesund, så også på

Haugesund, Rogaland

Har du vært i Egon Haugesund? Del dine erfaringer!