Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“2 /10”
Anmeldelse av Bogafjell Leung

Bogafjell Leung
Vurdert som nr. 45 av 86 Restauranter i Sandnes
Restaurantdetaljer
Anmeldt 8. august 2021 via mobile enheter

Bestillte kinesisk pepperbiff, det ble en stor skuffelse, riktignok liten porsjon..Men det var rikelig med mat, men mest bambusskudd, løk og gulrøtter, kjøttet måtte man lete etter.. ca 6-7 små biter med biff. Sausen smakte ikke slik den pleier, der vi har spist andre steder, den var bare sterk uten noen særlig smak.

Dato for besøk: august 2021
Takk, Guide54824575554
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (16)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

26 av 16 anmeldelser

Anmeldt 1. februar 2020 via mobile enheter

Har bestilt mat her 3 ganger. Og alle gangene smakte det helt forferdelig! Totalt uspiselig! Det eneste som hadde god smak var den stekte risen.
Tenkte de kunne være uheldig/dårlig dag, men dårlig mat 3 ganger på rad er ikke bare uflaks. Jordsmak, «slimete sauser», helt bløte vårruller som flyter i fett, gammel hvitløk, ihjelkokte grønnsaker. Nei skal ALDRI kjøpe mat der igjen!

Dato for besøk: februar 2020
Takk, Renate N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. juli 2019 via mobile enheter

Vi gledet oss! Gode anmeldelser. I et boligområde, så flott! Så kom maten. Helt ok stekt ris. Men så: kylling m hvitløk og chili, ekstra sterk. Ikke sterkt og badet i olje. Fettbelegg i hele munnen etter 2 munnfullen. Så registrerer jeg kyllingen ikke er gjennomkokt. Gir beskjed, og blir møtt med oppgitthet. Får 1/3 dels porsjon stekt ris ribbet for det meste. Rimelig, men ikke verdt pengene. Dette er den dårligste kinamatopplevelsen jeg har hatt i Sandnes. Beklager.

Dato for besøk: juli 2019
1  Takk, randi-helen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. juli 2019 via mobile enheter

Har alltid vært fornøyd med maten vi har bestilt her. De er kjappe og har ok priser. Anbefaler pepperbiff!

Dato for besøk: juli 2019
2  Takk, X6633OEsandraf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. april 2019 via mobile enheter

Maten er kjempegod og personalet er kjempehyggelige!
Vi får alltid det vi bestiller og vi er her ofte da vi får masse mat for pengene.

Dato for besøk: april 2019
1  Takk, MichaelGjose
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Bogafjell Leung, så også på

 

Har du vært i Bogafjell Leung? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.