Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Gode drinker, men vi ventet”
Anmeldelse av Petite

Petite
Vurdert som nr. 47 av 84 Restauranter i Sandnes
Prisklasse: USD 4 - USD 35
Beskrivelse: Vi mener selv at vi er Sandnes beste coctailbar, dette p.g.a vi lager drinkene våres fra bunn og mener at opplevelsen du får med drinker hos oss er bedre en hos flere av våre kollegaer. Hos oss får du noe for enhver gane, vi har i tillegg et over snittet utvalg av vin og litt forskjellig øl. Atmosfæren hos oss er behagelig, og musikken i et nivå hvor en kan prate sammen med følget sitt.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Vi mener selv at vi er Sandnes beste coctailbar, dette p.g.a vi lager drinkene våres fra bunn og mener at opplevelsen du får med drinker hos oss er bedre en hos flere av våre kollegaer. Hos oss får du noe for enhver gane, vi har i tillegg et over snittet utvalg av vin og litt forskjellig øl. Atmosfæren hos oss er behagelig, og musikken i et nivå hvor en kan prate sammen med følget sitt.
Anmeldt 1. august 2020 via mobile enheter

Gode drinker, men vi ventet nesten en time før drinkene kom, så vi mistet gløden på kvelden. Spurte flere ganger om vi kunne få øl og vinen vi hadde bestilt på forhånd og at de så kunne komme med drinker når de var klar. Også det tok tid. Hadde utestedet vært fullt hadde det vært ok, men det var kun mangel på personale, ikke for mye kunder.

Dato for besøk: august 2020
Takk, Vanessa Ø
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (12)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

15 av 12 anmeldelser

Anmeldt 29. juli 2017 via mobile enheter

Bestilte et glass vin, og fikk husets dyreste. Normen på alle andre barer er å gi husets vin når enn bestiller et glass vin, ikke dyreste vinen huset har. Slik mister enn kunder. Første og siste besøk!

Dato for besøk: juli 2017
Takk, Guntravels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Jonas B, Manager på Petite, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. juni 2018

Hei.
Her kan jeg se at vi har vist oss på langt ifra vår beste side. Dette er ikke en polisy vi kjører, og slik skal det ikke være hos oss.

Helt enig med tilbakemeldingen din, her legger vi oss flate.

Håper du ønsker å gi oss en ny sjanse til å gi deg den servicen vi skal levere.

Mvh
Jonas
Daglig leder

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2017

En liten koselig treffeplass med mange temakvelder som " Strikk og drikk", "Stand up" osv. Anbefales.

Dato for besøk: oktober 2016
Takk, EleMel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Jonas B, Manager på Petite, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. juni 2018

Hei.
Takk for positiv tilbakemelding, håper å se deg hos oss igjen!

Mvh
Jonas
Daglig leder

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2017 via mobile enheter

Petite coctailbar er besøkt to ganger og senest nå i juni 2017. OK utvalg i Coctails og damene likte plassen. Vi stusset alle over en litt overivrig og "viktig" kvinnelig dørvakt som besøkte vårt rolige bord noen ganger. Løftet på et glass, spurte om alt var OK osv......men på en litt underlig og uvant måte. Hadde det vært en fra baren og ikke dørvakten så kunne det vært noe mer naturlig. Dette ble litt irriterende og trakk ned helthetsinntrykket og vi sa også ifra om dette til de som jobbet i baren før vi forlot plassen.

Dato for besøk: juli 2017
Takk, Norw50
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Jonas B, Manager på Petite, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. juni 2018

Hei!
Takker for tilbakemeldingen din, dette kommer godt med i vår videre utviklig. Ettersom vi benytter oss av ekstrerne dørvakter har det vært litt rullering i vakter for å finne vakter som passer hos oss. Vi har tatt med tilbakemeldingen din videre og har nå funnet vakter som vi er fornøyde med.

Håper dere tar turen til oss igjen for å prøve oss ut, barkartet er også utvidet :)

Mvh
Jonas
Daglig leder

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juli 2017

Har hørt mye bra så hadde høye forventninger, men ble ganske skuffa. Først og fremst var utvalget veldig lite. Tenkte at når det var cocktail bar ville de ha et bredt utvalg med spennende cocktails, det hadde de ikke, og den vi ville ha fikk vi ikke fordi de var tomme for appelsin. Valgte en annen, den var veldig god, men utrolig liten (og veldig dyr). Lite folk til tross for at dette var rundt midnatt en lørdag, og så og si ingen musikk ga heller ikke stedet noe særlig stemning. En annen ting som også skuffa litt var at venninna mi måtte stå å vente ganske lenge på å få bestille, fordi hun ble forbigått flere ganger, til tross for at hun andre vi var sammen med, som også sto der rett ved siden av henne, fikk bestille, før de gikk videre, istedenfor å spørre begge to når de sto der sammen. Vil neppe dra tilbake.

Dato for besøk: juli 2017
    • Verdi
    • Service
Takk, iren93
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Jonas B, Manager på Petite, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. juni 2018

Hei Iren.
Her høres det ut som vi ikke har vist oss fra den siden og det nivået vi skal levere.

Siden du var innom forrige gang så har menyen utvidet seg, og vi kan som regle alltid lage drinker som våre gjester ønsker. Men vi fant ut at et veldig stort barkart forrvirret gjestene våre mer en det hjalp dem.

Jeg håper du kommer innom igjen å gir oss en ny sjanse.

Mvh
Jonas
Daglig leder

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Petite, så også på

 

Har du vært i Petite? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din