“Svidd burger”
Anmeldelse av Hekkan Burger

Hekkan Burger
Vurdert som nr. 18 av 148 Restauranter i Sandnes
Anmeldt 29. juli 2022

Jeg fikk dessverre en dårlig opplevelse når jeg hos Hekkan Burger i Sandnes.
Burgeren var altfor mye grillet som gjorde at det smakte altfor mye røyk og kull av burgeren. Burgeren var svidd på overflaten.

Takk, flyveren2022

Anmeldt 18. april 2022

Vegetarburgeren til Hekkan burger i Sandnes var en joke. Grusom konsistens, ingen smak, seig og uten særlig til salat. Ganske skuffet. Heldigvis var pomfritten god.

Dato for besøk: april 2022
Takk, mariaaR4099UA
Anmeldt 7. januar 2022

Har vært på Hekkan flere ganger da maten er veldig god, men er sykt skuffa over kundeservicen. I vertfall på Sandnes (på Bryne er den god).

Det er veldig dårlig at det ikke finnes mulighet til å bestille menyer på nettsiden deres. Dette kan gjøres i butikk og blir billigere. Vi har prøvd å ringe for å få menyene, men blir da henvist til å bestille på nett hvor man ikke kan få det (lureri). Vi fant ut at hvis vi bestiller pickup via foodora så kan vi få meny og spare penger 😅 (det er altså billigere å bestille gjennom en 3part). Når vi prøvde å si ifra om dette til en av de ansatte på Sandes så presterte han med å svare ‘suger når det skjer’. Må si vi ble sjokka over oppførselen.

Synd at servicen ødelegger for den gode maten.

Dato for besøk: desember 2021
Takk, Fiskebolle
Anmeldt 10. juli 2021 via mobile enheter

Burger god. Milkshaken smakte godt,tilsvarende shack o.l. bare den var den minste jeg noengang har kjøpt til 65kroner.
Gikk desverre litt med følelsen av " hvor lite kan vi gjøre ting uten at folk stopper og kjøpe".
Maten var god,men sto ikke til prisen.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, trondh665
Anmeldt 3. mai 2021

Fortsatt god kvalitet på burgerne. Saftige burgere med mye smak. Tipp topp, tommel opp! Byens beste burger for min del.

Dato for besøk: april 2021
Takk, Madsen00

Reisende som så på Hekkan Burger, så også på

Stavanger, Stavanger kommune

Har du vært i Hekkan Burger? Del dine erfaringer!