Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Elsker biffene”

Hereford & Friends Steakhouse
Vurdert som nr. 25 av 84 Restauranter i Sandnes
Restaurantdetaljer
Anmeldt 2. oktober 2020

Jeg synes alltid maten her har vært kjempegod og de har ofte gode tilbud. 2 retter middag og dessert for 199,-. Er de beste biffene jeg har smakt.

Dato for besøk: mars 2020
    • Verdi
    • Mat
Takk, Sudhir G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (136)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1721 av 136 anmeldelser

Anmeldt 4. september 2020 via mobile enheter

Ingen respons på telefon.
Må gå på Facebook for å bestille bord. Altså en restaurant kun for de som gidder å være på facebook. Vi fant en annen restaurant som orket bryet med å ta telefonen når den ringer.

Dato for besøk: september 2020
Takk, Lars Erik H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Bestilte Omahabiff, rare selvfølgelig. Det var greit utvalg av både poteter, annet tilbehør og saus. Bestilling ble gjort på en ferdigtrykket notisblokk, der man selv noterte ned nummetet på retten man ville ha. Slik sett ble servicen ganske upersonlig, og maten ble heller ikke presentert når den ble servert. Personalet var forøvrig høflige og blide, og det ton ikke lang tid før maten var ferdig. Biffen var svært saftig og velsmakende. Noe av det bedre man har smakt i både inn- og utland. Vinutvalget var bra, men kun 3-4 viner man kunne få i enkeltglass.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, snownorth800
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Ventetid bortimot en time. Entrecôte for 2 av 3 var enkelt og greitt SEIG. Det holder ikke i 2020 å bruke så dårlige råvarer. Bra garnityr kompenserer lite.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, _ivinde2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. juli 2020

Fikk spareribs med bare ben og klaget. Fikk ikke noe forståelse og måtte betale selv om jeg ikke hadde rørt maten! Her har de kjøpt inn et billigere parti kjøtt og selger det til samme pris! Uttrolig skuffet over både mat og service!!

Dato for besøk: januar 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
5  Takk, Tor-Inge-Buvik
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Hereford & Friends Steakhouse, så også på

 

Har du vært i Hereford & Friends Steakhouse? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din